• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Regionale zenders

Status
Niet open voor verdere reacties.

JoshT1302

Forum Gebruiker
Berichten
361
Digitale TV
  1. Ziggo
Weet iemand hier waarom Ziggo niet meer alle provinciale zenders doorgeeft? Ik vind dit namelijk best wel een gemis. Ik kom zelf bijvoorbeeld regelmatig in Amsterdam en vind het erg jammer dat AT5 en RTV Noord Holland hier in Boxmeer niet worden uitgezonden.
Verder vind ik de zenderindeling van de regionale kanalen maar vreemd. Die zijn namelijk zo bij ons:

30 Omroep Brabant
31 Geen uitzending (TV)
32 Omroep Brabant
34 TV Zeeland
35 TV Gelderland
36 TV West
38 RTV Rijnmond
40 BLOS RTV Boxmeer
41 SkyLine TV
43 TV Land van Cuijk
44 Landerd TV
45 L.O.M. TV
982 L1 Limburg

Nu snap ik nog wel de logica dat vanaf 40 de lokale zenders komen. Maar niet waarom bijvoorbeeld een zender als L1 Limburg ergens helemaal achteraan is verstopt. En ook niet waarom Omroep Brabant twee keer wordt doorgegeven en 31 zowel in het zenderoverzicht van Ziggo als dat je ook daadwerkelijk op TV ziet dat er geen uitzending is.
 
Breek me de bek niet open:oops: Er is op dit forum al uitgebreide discussie geweest waarom Ziggo niet alle regionale zenders meer doorgeeft zoals een paar jaar geleden nog wel het geval was.
 
onder de noem bandbreedte en aantal kijkers hebben ze gekozen om aantal (willekeurig) r.o.r te schrappen ook ik ben er niet blij mee maar m'n (Ziggo) verwijst dan naar het internet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan