regel matig uitvallen van internet verbinding met Q-tech router

H

hhenk

hallo luitjes

Ik heb een probleem met de verbinding, (zoals velen zag ik)maar het juiste antwoord heb ik nog niet gevonden dus vandaar.
Ik heb een router aangeschaft een q-tec 778wr, ik heb twee Pc's en een labtop met draadlose netwerk verbinding, ik moet zeggen alles werkt prima, kan het niet beter, gewoon perfect, maar ik moet soms meerdere malen per dag mijn router resetten en pc opnieuw opstarten, en dan in de router weer het mac adres invoeren plus host naam om weer te kunnen internetten(via chello Classic)ik kom er maar niet uit, ik heb al van alles geprobeerd maar niets heeft geholpen, en ik heb het gevoel dat het iets heels kleins is.

Alvast bedankt en Groetjes Henk
 
Lopen daar niet al een aantal topics over ?

https://ziggoforum.nl/topics/8497/

https://ziggoforum.nl/topics/8989/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
dan in de router weer het mac adres invoeren plus host naam om weer te kunnen internetten(via chello Classic)
Het is vreemd dat jij steeds je macadres opnieuw in de router moet zetten.
Bedoel je nu dat die echt steeds weg is? Zoja dan slaat jouw router hem op de en af andere manier niet goed op en moet je de fout in je router zoeken.
Mogelijke oplossing: mac adres van de router bij chello aanmelden. ( https://prov.upc.nl )
 
nee het mac adres staat er nog in maar zo heb ik het snelste weer internet(volgens mij) ik weet geen andere marnier.
 
ik heb even gekeken bij
www.Chelloo.nl/forum/index.php?topic

Maar vind er geen antwoord op mijn probleem(in ieder geval geen oplossing die ik begrijp)
 
ik heb bij de router instellingen even de wan en lan instellingen bekenen en het viel mij op dat bij lan het mac adres allemaal nullen staan kan dat wat zijn???

groetjes Henk
 
Het is gelukt de internet verbindin valt niet meer weg, ik had zelf al geprobeerd om de router op to daten maar dat is niet gelukt, maar met hulp van de helpdesk van Q-Tec is het gelukt en de internet verbindig valt niet meer weg.
Ik wil hierbij iedereen die een bijdrage hebben geleverd om mij te helpen hartelijk bedanken, BEDANKT allemaal en de groetjes van Henk
 
Terug
Bovenaan