• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Recorder neemt niet op

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

Robie

Mijn 8485DVB neemt niet meer op.
Hij heeft het altijd prima gedaan, maar sinds een paar weken doet hij het niet meer. Ik heb uitgebreid met de hd gebeld, fabrieksinstellingen hersteld, etc. Niets helpt.
Omdat ik het apparaat 2 jaar en een paar weken heb, lijkt Ziggo verder niks te willen doen. Het probleem is vergelijkbaar met deze thread, alleen helpt het bij mij niet om de stekker eruit te halen.
https://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=34611

heeft iemand een idee?
 
Heb je al eens geprobeerd de harde schijf te formatteren ?
Dat is het enige wat overblijft als je alles met terugzetten fabrieksinstellingen en reset hebt geprobeerd. Je raakt dan wel je oude opnames kwijt.
 
Hoi cees. Dank voor de reactie. Formatteren heb ik ook reeds geprobeerd. Helpt helaas niet...
 
Je zou nog kunnen kijken of de harddisk misschien defect is. Als je handig bent kun je die zelf vervangen (eerst even kijken of het werkt met een andere harddisk die je nog hebt liggen misschien, zonde om geld uit te geven als het een ander probleem is) Zie dit topic voor meer info hierover.
 
brand het rode lampje ook bij het starten van de opname? geeft tuner 2 ook een signaalsterkte aan bij het starten van de opname? of gebeurt er gewoon helemaal niets?

tuner 2 kan namelijk ook defect zijn, werkt interactief wel goed?
 
Hoi Cees,

De HD doet het denk ik wel. Dat is: interactief (pauzeren, terugspoelen), werkt wel goed.

Of tuner 2 het doet, weet ik niet zeker. Hij pakt geen signal op bij het zoeken naar zenders = kwaliteit etc. is 0%. Maar ik lees tegenstrijdige info over wat dit betekent (schijnt normaal te zijn, hij zou pas wat moeten oppikken tijdens opnames).
Hoe kan ik dat testen?
En wat als tuner 2 het niet doet?

Groet,

Robie
 
Opnames onafspeelbaar

Ik heb sinds een paar maanden ook problemen met mijn decoder/HD-recorder. Ik kwam erachter toen ik een paar willekeurige opnames wilde bekijken die ik in de loop van de tijd had opgenomen (herhaal-opnames nooit gebruikt).

De opnames stonden niet in de gebruikelijke map, maar eentje verder. Met het veelbesproken rode icoontje "R met streep erdoorheen" erachter.
Deze waren dan ook niet te bekijken.

Ik heb van alles geprobeerd, alles eraf gegooid en weer opnieuw opgenomen, maar steeds hetzelfde resultaat. Er staat slechts 1 opname in de map die beveiligd is tegen wissen.

Wat kan ik nu doen om het apparaat weer fatsoenlijk werkend te krijgen? (ik had al gelezen over formatteren, maar als dat niet helpt, ben ik wel die opname kwijt)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan