Reactie op MOD-2 MGV/Ziggo Discussie

  • Onderwerp starter connexie
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
C

connexie

Hier een voorbeeld van iemand die zichzelf diskwalificeert. Hij wil op een forum discussiëren, maar zegt tegelijk dat iemand met een andere mening dat niet mag doen.

We zien steeds meer van deze reacties, zoals al door meerdere forumleden geschreven.

Als moderators zitten we in een dilemma, wij willen dit een open forum laten, waar mensen met klachten (die meestal een anti-Ziggo mening hebben) gewoon aan het woord kunnen komen. Maar ook mensen die wel positieve ervaringen hebben mogen dat gerust zeggen.
Maar als we als moderators een opmerking plaatsen over iemand die te persoonlijk, of op een manier die niet strookt met de forumregels, krijgen we direct hele groepen mensen over ons heen die ons betichten van pro-ziggo houding en zo. Verder kunnen we niet elk bericht continue met de stofkam uitpluizen.

We zullen ons de komende tijd beraden hoe we hier in de toekomst mee om moeten gaan en hoe we dit kunnen ombuigen. Tips en voorstellen via een PB zijn welkom.

Een forum is bedoeld om te discussiëren, en om forumbezoekers elkaar te laten helpen met tips en oplossingen die je als je gebruik maakt van Ziggo producten kunt tegenkomen, maar wel volgens normale omgangsvormen en volgens regels. Iedereen die dat niet wil blijft maar weg !

In veel gevallen modereren we dergelijke reacties weg, in dit geval laat ik hem staan als voorbeeld van hoe het niet moet....


Wat ik niet helemaal begrijp is waarom jullie deze berichten laten staan, persoonlijk stoor ik me heel erg aan het feit dat mensen die iets proberen te nuanceren worden uit gemaakt voor kontkruiper. Wat heeft het weg modden van dergelijke reacties nu te maken met de discussie alsof jullie niet objectief zouden zijn? Gezien het feit dat je als MOD actief bent op een forum als dit betekend eigenlijk ook al dat je een mening hebt over Ziggo.

ik begrijp daarom ook niet dat het bestuur van het MGV geen (hernieuwd) statement doet uitgaan wat nu exact de positie is van ziggo-gebruikers.nl Wat is nu exact jullie positie, hebben jullie nu (periodiek?) overleg met Ziggo? indexeren jullie als website bijvoorbeeld klachten die aan Ziggo worden voorgelegd? Wanneer het MGV dus meer openheid geeft over haar positie dan kunnen anderen niet met (kul) argumenten komen over jullie relatie tot Ziggo. Nu blijft het als ware boven de markt hangen.....

Op dit moment is deze website vooral een verzamelplaats van mensen die een mening over Ziggo hebben. Maar zou het niet veel beter zijn om deze meningen te filteren en te gebruiken naar Ziggo toe. Juist dan laat je als forum zien dat je een toegevoegde waarde hebt naar de Ziggo klant en richting Ziggo.

Van mij mogen de MOD's strenger optreden tegen bovenstaande situaties, wanneer je normaal met iemand communiceert zeg je ook niet dat iemand die het niet met je eens is bij de ander in de kont kruipt. Dit laat alleen maar zien dat je geen respect hebt voor de mening van een ander.

Bij veel mensen zie je gewoon een langspeelplaat die in herhaling valt, ze brengen niets nieuws en vertellen als jaren het zelfde. Niets mis mee, zolang het maar niet persoonlijk wordt. Ik zie daarom ook een actieve rol van de MODjes bij excessen, juist omdat deze het forum schaden......
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan