Rare meldingen op Chelloo.com

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

ChelloBOY

Ik krijg vaak deze melding: Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 3840 bytes) in Unknown on line 0, en moet dan opnieuw op www.chello.com komen door www.Chelloo.nl/iets (een ander deel van de site) in te vullen. Hoe kan dit? Gewoon www.Chelloo.nl invullen blijft dezelfde foutmelding geven!!!!

En nu net weer deze: Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 46080 bytes) in /usr/local/apache/www/web14/html/YaBB2/Sources/Load.php on line 216.

Hoe kan dit???????????
 
Je bent niet de enige. Een half uur geleden kon ik de hele site niet meer op. Het lijkt wel of de harde schijf van de server vol zit of zo. Of het geheugen. ???
 
Ik ben zojuist een half uur bezig geweest om op de site te komen. Aan mijn dns-en kan het niet liggen want ik gebruik dns-en van verschillende ISP's. Misschien is een andere hosting wel een optie, of een praten met de huidige ;)
 
Deze meldingen kreeg ik de laatste tijd regelmatig, en nu beginnen jullie erover en ik krijg het niet meer ???Toeval ???
 
ik heb het pas 1x gehad
loveit.gif
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan