• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

RaiUno stop bij UPC

Status
Niet open voor verdere reacties.
Re:

Als inderdaad Rai Uno op termijn steeds meer moet coderen, kan je zeker afvragen of zo'n zender erop moet blijven. Een zelfde oplossing als UPC zou ik dan waarderen. Maar ik vroeg me of Mediasat niet codeert. Ik heb namelijk eens vakantie gevierd in een huisje met een schotel en dacht te herinneren dat van de commerciële Italiaanse zenders ook weleens een zender was gecodeerd. Het kan zijn dat ik een aantal door elkaar haal. :)

Edit: Volgens https://www.lyngsat.com/tvchannels/it/Mediaset-Italia.html is deze zender deels of volledig gecodeerd. Misschien krijgt UPC wel een volledig open versie.
 
Mediaset

Vraag me zowieso af waarom we bij Ziggo geen Mediaset én RAI Uno en Due hebben. Leuke programma's zoals shows en muziek.
 
Ze gaan echt niet méér dan één Italiaanse zender doorgeven hoor. Te weinig publiek voor. Mediaset Italia is een zender met uitsluitend eigenproducties die wereldwijd wordt doorgegeven als betaalkanaal en in digitale pluspakketten. Het heeft een mix van programma's van Rete 4, Canale 5 en Italia Uno. (niet te verwarren met Rai Uno)
 
verdomme was een van mijn favoriet :oyeah:
:schater: nu nog de andere buitenlands talig zender weg....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan