Radio Piepjes

Bevach

Forum Gebruiker
Berichten
4
Wanneer ik naar de digitale radio luister via de media next box dan valt de zender soms plots weg en daarvoor in de plaats komen piepjes. Piep, piep enz. Ik luisterde vanmorgen net een kwartier naar een zender toen het begon. Wat snel om over te schakelen op “ Stand-by. Waar is deze biep überhaupt voor nodig? Denk dat het gewoon een “bug” is sinds de laatste update van de “Next”. Ik heb toen de tv aanagezet en zag over het digitale testbeeld een blokje van links naar rechts lopen.....De zender waar ik naar luisterde was niet meer te zien. Geen idee waardoor het komt. Het komt niet van de screensaver van de tv want dzee staat helemaal uit. Weet iemand hoe dit komt. Heb nu wel de “ fabrieksinstellingen“ teruggezet, misschien helpt het.
Niet dus. Wilde vandaag naar Radio1 luisteren, en gelijk de bliepjes weer en toen ik ook de tv aandeed inderdaad het testbeeld.
Wat ik ook vreemd vind is dat je eerst de tv moet aanzetten om op een radiozender af te stemmen. De microfoon functie werkt niet altijd goed. Zeker bij de vroegere Music Choice kanalen gaat het mis.
Vreemd ook dat je niet het kanaalnummer kunt invoeren. Dan zit je gelijk in het tv menu. En dat zie je als je de tv weer aanzet. Nog heel wat te verbeteren!
 
Laatst bewerkt:
In de mail van 6 april 2020 over update 4.22 voor de Mediabox Next staat:
* Bij het luisteren naar radio schakelde deze soms terug naar het geluid van je tv.
. Dat is opgelost.

Er zijn diverse meldingen dat dit niet klopt.
Daar wordt gesproken over enkele uren.
Maar volgens jouw melding kan het ook:
. na een kwartier
. en niet naar de laatst bekeken zender: 997. Testbeeld

rick1970, september 2018:
"Het testbeeld op kanaal 997 is aangepast.
Het Ziggo logo staat nu in beeld en er loopt een bewegende cursor door het testbeeld met
een repeterend blieb geluid erbij (Info voor de liefhebbers)."
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan