• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

radio ontvangst

  • Onderwerp starter Andre13051970
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Andre13051970

Hallo,

Sinds een maand of wat heb ik last van radiozenders die opeens wegvallen. Ik heb de eind doos van de coax al vervangen, en de kabel naar de Denon AVR1611 ook. Nu ontvangt hij alleen radio Fryslan met veel ruis, een paar BBC zenders en een zender waar Ziggo vermeld dat deze frequentie niet meer in gebruik is. Heel af en toe heeft hij weer alle zenders en van het een op het ander moment is het ruis.

Meer mensen met dit probleem? Ik wil graag alles uitsluiten voordat ik weer een hoop geld ga uitgeven aan een eventuele nieuwe reciever.
 
Als je met een geïmproviseerde FM antenne wel de zenders in de buurt via de ether kunt ontvangen ligt het niet aan je receiver. Haal anders je coax wandcontactdoos eens los. Is TV ontvangst wel ok ?
 
tv ontvangst is ok, geïmproviseerde antenne moet ik nog proberen. aangezien dit betekent dat er wel weer het een en ander gedaan moet worden was dat even het laatste wat ik wou... zit allemaal wel strak weggewerkt in de kast. vandaar de vraag.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Klinkt als een kapotte coax kabel, al eens naar die kabels gekeken, vooral de koperen kern in de connectoren?
 
Dat staat wel in mijn eerste post ja.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan