Quality Member september 2010

den Tsaar

Quality Member
Berichten
9.286
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
De forumjury heeft voor september 2010 unaniem een Quality Member voorgedragen. De keuze is gevallen op:

:cool: MartCom :cool:

MartCom is sinds zo’n twee en een half jaar een zeer actief forumlid die zich onderscheidt door veelzijdige kennis van de UPC producten en diensten en hij wil die kennis ook graag delen met de overige forumleden, een nobele eigenschap.

Meermaals heeft hij vastgelopen probleemgevallen op weg geholpen, hetzij door handige en praktische tips, hetzij door uit te leggen hoe en met wie contact op te nemen om tot een oplossing te komen. Soms gebruikt hij een kritische kanttekening bij b.v. de aanleg van een binnenhuisinstallatie maar altijd wel op heldere wijze zodat men weer verder kan.
Soms laat MartCom zich verleiden tot wat discussie met een ietwat cynische ondertoon maar dit komt toch ook de levendigheid in zijn algemeenheid op het forum ten goede en vermoedelijk is dit Friezen eigen. Denk maar aan 5 juni 754 te Dokkum, daar werd Bonifatius door de nuchtere Friezen de hersens ingeslagen omdat hij met vage kersteningsverhalen naar dit gebied was afgereisd. Laat dit een waarschuwing zijn voor ons allen
grin.gif


De jury is erg gecharmeerd van forumleden zoals MartCom omdat een forum zoals Chelloo.nl nu eenmaal voor veel abonnees de laatste toevluchthaven is in 'moeilijke' tijden en niet in de laatste plaats omdat de UPC helpdesk het er soms lelijk bij laat zitten waardoor ook het zeer gewaardeerde webcare team enigszins overbelast raakt.

MartCom, namens de forumjury van harte gefeliciteerd en we hopen nog vaak en lang van jouw aanwezigheid te mogen genieten. René [Mr. Jinx] neemt even contact met je op zodat het unieke Chelloo.nl T-shirt, als prijs behorend bij jouw verkiezing, richting Friesland komt alwaar je het met gepaste trots mag dragen. Proficiat!
 
Zeer terechte winnaar, gefeliciteerd!
Iets wat voor forumleden onzichtbaar is: Bedankt voor de waardevolle topic reports ('Meld dit bericht aan de moderator') :6
 
Terug
Bovenaan