Quality Member november 2010

den Tsaar

Quality Member
Berichten
9.286
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
De forumjury heeft unaniem een kandidaat voorgedragen als Quality Member voor de maand november 2010.


:cool: C0re :cool:


C0re is een forumlid zoals de forumjury het graag ziet. Niet overheersend of druk maar altijd rustig aanwezig, altijd goed gemutst en vriendelijk maar toch ook soms met een gezonde kritische ondertoon en een nuchtere kijk op de gang van zaken. C0re geeft blijk van een grote mate van interesse voor het digitale tv-gebeuren hetgeen dan ook zijn regelmatige aandacht en attentie krijgt. Ook uitstapjes naar andere onderwerpen worden niet geschuwd, hoewel dit laatste volgens de jury ietsje vaker mag gebeuren.

Mensen zoals C0re zijn als smeerolie voor dit forum, eigenlijk voor alle forums en worden volgens de jury te weinig op hun waarde geschat en in het zonnetje gezet. Vandaar deze maand de volgens de jury logische keuze voor hem. Met deze keuze geeft de jury ook duidelijk aan dat het niet altijd noodzakelijk of gewenst is om vaak aanwezig te hoeven zijn op een forum of bepaalde topics vol te spammen om toch als forumlid kwaliteit te kunnen bieden, wie volgt…

C0re, namens de forumjury van harte gefeliciteerd met jouw nominatie en René [Mr. Jinx] neemt nog contact met je op zodat het unieke Chelloo.nl T-shirt, behorende bij deze nominatie tot Quality Member, jouw kant opkomt. Draag het met trots, Proficiat!
 
C0re, van harte! En inderdaad dank voor je bijdrages, ze helpen vaak de boel weer op gang, juist door de goede onderbouwingen!
 
Terug
Bovenaan