Quality Member maart 2010

den Tsaar

Quality Member
Berichten
9.286
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
De Forum Jury heeft wederom een Quality Member gekozen om een plaats te krijgen in de Eeuwige Lijst van Roem.

De winnaar voor de maand maart is:

:cool: plankie :cool:plankie is al enige jaren actief op dit forum en heeft een fenomenale reputatie opgebouwd.

Allereerst heeft hij voor internet, telefonie en tv, digitaal of analoog, diverse prachtige handleidingen geschreven waar al veel forumleden zeer dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Er zou zelfs kunnen worden gesteld, wie heeft er nog geen gebruik van hoeven maken, voorwaar een groot compliment!
plankie heeft deze handleidingen geschreven in zeer gebruiksvriendelijke taal en zo nodig met visuele aanvullingen inzichtelijk gemaakt. Dit maakt het leven voor een forumlid/UPC klant een stuk aangenamer en ook niet geheel onbelangrijk, het ontlast het belverkeer naar de UPC helpdesk zeer waarschijnlijk voor een niet gering deel waardoor veel onbegrip en ergernis wordt voorkomen.

Verder is plankie ook talloze malen actief om forumleden op weg te helpen door uitgekiende en geduldige vragen te stellen om daarna, aan de hand van de verkregen antwoorden, het probleem te kunnen benoemen. Vaak blijkt dan dat de huisinstallatie aanpassingen behoeft en ook dit wordt door plankie in vriendelijke en rustige bewoordingen uitgelegd. Het moge duidelijk zijn dat plankie hiermee aangeeft zeer deskundig te zijn in de technische materie op diverse gebieden.

Kortom, plankie is op dit forum een toegevoegde waarde van aanzienlijke betekenis en voor de forumjury een ideale keuze om hem te benoemen tot Quality Member voor de maand maart 2010.

plankie, namens de gehele jury van harte gefeliciteerd en wij hopen nog lang van jouw aanwezigheid op dit forum te mogen genieten. Het door René beschikbaar gestelde unieke T-shirt komt onverwijld jouw kant op. Proficiat!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
En weer een zeer goede keuze deze maand!
Gefeliciteerd Plankie, bekend van de zeer uitgebreide tutorials :6
 
Als 'gewoon' forumlid, bij deze van harte plankie!
 
Ook ik heb dankbaar gebruik gemaakt van tutorials van Plankie en ben van de week nog door hem geholpen ivm zomertijd probleempje.

GFLCTRD Plankie!
 
Terug
Bovenaan