Quality Member juli 2010

den Tsaar

Quality Member
Berichten
9.286
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
De forumjury is unaniem tot een voordracht voor een Quality Member gekomen betreffende de maand juli 2010

:cool: Apple740 :cool:

Deze maand is gekozen voor een specialist pur sang. Door de jaren heen is Apple740 een fervent voorstander gebleken van kwaliteits-tv in die zin, of het nu analoog of digitaal is, kabel of satelliet, breedbeeld of HD, Apple740 kent zijn pappenheimers en heeft zich onvermoeibaar ingezet om tv bij UPC naar een hoger plan te tillen. Tevens heeft hij veel ter zake doende kennis in huis over dit onderwerp en schroomt zich niet om dat te delen met ons, een mentaliteit die de jury erg aanspreekt.

Wie van ons heeft in den beginne van de digitale tv niet iets gehad aan de tips en trucs van Apple740 om het beeld van tv én de mediabox juist in te stellen. Dat het een en ander op een prettige manier geschreven en gepost wordt is ook een aansprekende kwaliteit, soms met een kritische achtergrond, soms een tikje cynisme, allemaal met als doel, kwaliteit, kwaliteit en nogmaals kwaliteit.

Apple740, namens de forumjury van harte gefeliciteerd, je hoort nu bij een select groepje forumleden die in de 'Eeuwige Lijst van Roem' een vermelding krijgen. René [Mr. Jinx] neemt contact met je op zodat je het unieke Chelloo.nl T-shirt, behorende bij deze uitverkiezing, thuis kunt ontvangen. Proficiat!
 
Van harte gefeliciteerd iemand die zoveel ervaring heeft van Digitale tv is dat wel een mooie inzet
 
Terug
Bovenaan