Quality Member december 2010

den Tsaar

Quality Member
Berichten
9.286
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
De forumjury heeft unaniem een forumlid voorgedragen als Quality Member december 2010

:cool: Flow :cool:

De jury heeft deze keer gekozen voor een allround kandidaat die op geheel eigen wijze invulling geeft aan het lidmaatschap van dit forum, namelijk alles rustig beschouwen, relativeren en vooral op nuchtere wijze vragen stellen en gezonde kritische opmerkingen maken. Het grote voordeel hiervan is dat het vaak de gemoederen enigszins tot bedaren brengt als dat zo uitkomt of zelfs nodig is. Flow loopt hier al heel wat jaartjes mee en heeft op UPC gebied wel het één en ander meegemaakt, zowel positief als negatief, maar zelden heeft hij zijn goede humeur verloren. Forumleden als Flow zijn de radertjes waardoor een forum machinerie soepel blijft draaien en zoals zo vaak wordt dat niet altijd opgemerkt of gewaardeerd. Maar deze keer heeft de forumjury Flow in de smiezen gekregen en hij ontkomt niet aan de nominatie voor Quality Member december 2010 maar dat is ook geen straf hoor
smiley.gif


Flow, namens de gehele jury van harte met jouw benoeming en René [Mr.Jinx] neemt nog contact met je op zodat je het unieke Chelloo.nl T-shirt, behorende bij jouw verkiezing, thuis gaat ontvangen en je daarmee kunt gaan pochen bij collega’s, familie, vrienden of in de kroeg. Proficiat!
thumbsup.gif
 
Dank allemaal. Zit hier al weer heel wat jaartjes met op veel dagen misschien maar 1 post, toch is dit 1 van de eerste sites die ik dagelijks open om nieuwtjes en vragen te lezen.
Dat er nog vele jaren bij mogen komen.

:)
 
Terug
Bovenaan