• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Q Music = Radio Bembem

  • Onderwerp starter Pokerface
  • Startdatum
P

Pokerface

Ik weet niet of dit bij iedereen zo is. Het onlangs toegevoegde 'Q Music' is hier Radio Bembem. De kinderzender van de makers van Samson en Gert, K3 enzo. Op zich een betere toevoeging dan Q Music, omdat we nog geen kinderzender hadden. Maar het is wel een beetje vaag. Is dit bij jullie ook zo?
 
Ja, hier ook. Wel een beetje jammer want normaal staat Q-Music altijd aan bij ons.
Voorlopig dus nog analoog/digitaal schakelen.
 
Wij luisteren vooral naar Q music en waren erg blij dat dit ook via de muziekkanalen op de mediabox doorgegeven leek te worden, maar wat schetst onze verbazing: nu al meer dan een maand Radio Bem Bem op kanaal 063 onder de naam Q music. Ik kreeg onderstaand mailtje van een UPC-medewerker die het volgens mij niet helemaal snapte en dacht dat het een probleem in de mediabox is, maar ik heb ook van anderen gehoord dat ze nog steeds geen Q music hebben. Hopelijk wordt hier z.s.m. wat aan gedaan!

Via het feedbackformulier hebben wij uw vraag ontvangen. Hierover informeren wij u als volgt.

U geeft aan een probleem te ondervinden met de radio zzender Q-misic via de mediaboxl. Wij hebben daarom voor u een melding gemaakt bij onze technische dienst. Zij proberen het probleem eerst op afstand te verhelpen. Mocht het echter nodig zijn dat er een monteur bij u langskomt, dan nemen zij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Heeft u nog vragen, dan kunt u voor meer informatie terecht op https://www.upc.nl.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ge nformeerd.

Met vriendelijke groet,

UPC Nederland
 
...misschien is het een beter idee om de naam "Q music" in het menu te wijzigen in "Radio Bem Bem" O0
 
Terug
Bovenaan