• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Publieke Omroep komt met 17 themakanalen

M

maathuis

Op 25 oktober aanstaande zal de Publieke Omroep aankondigen dat ze met maar liefst 17 digitale themakanalen komen. Op een persbijeenkomst samen met de VECAI zal bekend worden dat het aanbod beschikbaar zal komen via de digitale boeketten van de meeste kabelmaatschappijen. De meeste van deze 'zenders' zijn al actief en vaak ook als stream via het web te zien. Het gaat onder andere om NOS Journaal24, Politiek 24 (met onder andere de rechtstreekse verslagen van de Tweede Kamer), Cultura, 3VOOR12TV Central, 3VOOR12TVStage, Sterren.nl, Nederland-e (educatief), 101 van BNN, Consumenten TV, Geschiedenis, Holland Doc, Humor TV, Hilversum Best, Museum TV, Dier and Natuur TV..
Bron: Broadband TV Nieuws

Hopelijk verdwijnen er hierdoor niet meer kanalen het het pakket.
 
Zou het? BBC 2 voor Dier en Natuur TV? BBC 4 voor Humor TV?

:'( :'(
 
moet veel gebeuren wil ik mn abo opzeggen maar dat zou voor mij de druppel zijn.
BBC 1-4 = een van de hoofd redenen voor digitale kabel tv voor mij.

Gawie zei:
Zou het? BBC 2 voor Dier en Natuur TV? BBC 4 voor Humor TV?

:'( :'(
 
noway dat ze bbc 1-4 derafgaan halen.
ik en nog wel een groot deel van Chelloo.nl is dit een van de grootste redenen dat ze upc digital hebben.
 
Dan krijg je in het NOS Journaal na 5 miuten te horen.
"Dit waren de hoofdpunten van het nieuws, voor uitgebreide berichten, achtergronden en echt bloedige beelden, [jingle]KIJK JOURNAAL24[/jingle]
 
Ik vind die themakanalen wel interessant (behalve sterren.nl). Van mij mogen ze wel toegevoegd worden aan het digitale pakket. Er is nog ruimte genoeg dus er hoeft niets weg.
 
Ik vind sterren.nl een hele goede zender waar ik regelmatig naar kijk
 
UPC-abonnee uit Arnhem zei:
Ik vind die themakanalen wel interessant (behalve sterren.nl). Van mij mogen ze wel toegevoegd worden aan het digitale pakket. Er is nog ruimte genoeg dus er hoeft niets weg.

vertel jij ff aan upc dat ze nog ruimte overhebben want dat realiseren ze volgens mij nog niet daar.
 
UPC heeft ruimte genoeg, maar elke zender uitzenden kost geld.. UPCis natuurlijk geen instelling die geld gaat bijleggen... maar geld wil verdienen.
 
Als BBC3, 4 of prime verdwijnt, dan stop ik met UPC digital. Als BBC 1 of 2 verdwijnt, dan stop ik ook met analoge TV. Ze mogen van mij alle kanalen verkloten, maar van de BBC blijven ze af!


Ik ben overigens blij om te zien dat jullie ook zoveel waarde aan de BBC hechten.
 
Terug
Bovenaan