• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Proxyserver

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

basilogics

Hallo,

Deze vraag is ongetwijfeld al vaker gesteld.
Als ik van deze site https://www.aliveproxy.com/anonymous-proxy-list/ een ipadres en portnummer haal en die in mijn internet opties toepas overtreed ik dan de algemene voorwaarden van Chello? Ik kan er niks over vinden.
Ik wil gewoon zo anoniem mogelijk op internet surfen.
Alvast bedankt!

Basilo
 
nee je draait geen server en hebt niet meer computers aangesloten maak ik hieruit op. je bent slechts een poxy gebruiker en je doet dus niet fout als je je anoniemiteit probeert veilig te stellen.

...IMHO...
 
Ok, dank je voor je antwoord.


Basilo
 
Een aantal tips/opmerkingen:

1.   Natuurlijk mag je een anonieme proxy gebruiken.
2.   Vergeet niet dat je met je anonieme proxy NIET anoniem bent als je Java aan hebt staan.
3.   Een site als www.guardster.com gebruiken om anoniem te surfen is veel handiger omdat het de bovenste 2 punten automatisch voor je doet.
4.   Vergeet niet dat je nooit geheel anoniem bent. Die fout is de "toetjes-terrorist" ook duur komen te staan.
5.   Ik bedoel met punt 4 niet dat jij een terrorist bent  ;D
 
klopt, java moet inderdaad uitstaan. had ik moeten weten. maarruu als ik www.guardster.com toch niet wil gebruiken, hoe kan ik java dan uitzetten? ik heb al internet opties geprobeerd, daar is een mogelijkheid om java vm uit te zetten, maar deze blijkt bij controle toch nog aan te staan.
gelijk nog maar een vraagje of twee. is outlook express zodanig te configureren dat je ip-adres niet in de mail komt te staan? deze neemt namelijk niet automatisch de internet configuratie over.
en wie is de toetjes-terrorist ok al weer?

thx,

basilo
 
security --> internet en dan dat op low zetten.

www.stayinvisible.com is ook een goede site :)

https://www.stayinvisible.com/index.pl/how_it_works

https://www.stayinvisible.com/index.pl/disable_java
 
dank je friso,

maar deze mogelijkheid werkt niet. als ik namelijk naar deze site ga https://privacy.net/analyze/ dan staat daat keurig netjes wat mijn instellingen zijn, onder meer dat java is ingeschakeld en werkt. terwijl ik die toch echt uit heb gezet. ik zal eens kijken bij geavanceerd daar staat iets over microsoft vm: java jit compiler.

nogmaals thx

basilo
 
scripts ook uitzetten. dan is java helemaal uitgezet. nog beter om ook de activeX besturingselementen ook uit te zetten.

basilo
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan