proxy; overnemen pc

Status
Niet open voor verdere reacties.

pravia

Forum Gebruiker
Berichten
2
Ik heb getracht 2 weken lang Ziggo telefonisch te bereiken maar telkens is het te druk. Dus vandaar nu maar mijn vraag via dit forum. Ik werk regelmatig thuis met laptop van werk. Nu plotseling werken diverse programma's niet meer terwijl het altijd perfect werkte (sinds ong 2,5mnd). De ICT van kantoor wil meekijken en vanaf kantoor mijn laptop thuis overnemen echter ook dit lukt niet meer? in het verleden nl wel.
Derhalve mijn vraag hoe kan dit? volgens de ICT afdeling kan het zijn dat de firewall te streng is ingesteld? echter ik heb dit niet zelf ingesteld. ICT wil via proxy of office communicator mijn laptop overnemen. maar dan moet ziggo de instellingen aanpassen volgens de ICT afdeling?
ik heb paar keer gebeld als ik laptop van werk thuis had maar krijg dus telkens dat het te druk is? kan iemand me hier verder mee helpen ? kan nu nl niet thuis werken. er zijn meerdere mensen in het bedrijf die ook allemaal ziggo hebben thuis die dezelfde problemen hebben?
 

mesa57

Forum Gebruiker
Berichten
5.461
De firewall op de ziggo router kun je zelf instellen (low, medium, high) en de spi firewall kun je uitzetten.
 
Topicstarter
Topicstarter
P

pravia

Forum Gebruiker
Berichten
2
Ik heb bij ziggo alleen de ziggo basis beveiliging en heb weinig verstand van computers maar kan nergens vinden waar ik dit zou kunnen aanpassen.
wordt morgen toch de helpdesk bellen vrees ik.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan