• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Programma na verwijderen weer terug in de lijst

Status
Niet open voor verdere reacties.
I

iScallie

Ik heb me suf gezocht, wellicht hebben de forumleden hier nog suggesties?

In mijn lijst met opgenomen programma's (Humax 5200) staat een programma dat niet valt te verwijderen. Zodra ik voor wissen kies (via directe menu en via opt+) begint hij keurig aan het verwijderen, maar als hij daarmee klaar is verschijnt het programma weer in de lijst.

Ik heb de volgende stappen al geprobeerd.
Humax 10 minuten van de stroom af (fysiek de stekker er uit)
Programma weer eens kort afspelen en daarna opnieuw proberen te verwijderen.
Tot het eind afspelen en daarna verwijderen.

Alles zonder resultaat.

Opvallend is dat ik na wat pogingen ook de andere programma's niet kon verwijderen. Optie wissen is wel beschikbaar, maar hij doet niets. Na het uit en aanzetten van de Humax (knopje aan de achterzijde) verwijdert hij wel weer de andere programma's, maar het probleem met het specifieke programma blijft terugkomen.

Suggesties zijn welkom, thnx.
 
Een heel enkele keer gebeurd dit, als Fabrieksinstellingen reset (niet vakje aanvinken) ook niet helpt zul je de HDD opnieuw moeten Formatteren.

Met FTP FileZilla-Client kan je bestanden die je echt wilt bewaren overzetten naar je PC letop dat je alle 4 de bestanden copieert anders herkand de Humax ze niet meer bij eventueel terugzetten. Je kunt met VLC de bestanden op je PC afspelen. Dit is heel veel werk en tijd maar geen ander mogelijkheid.

Gerard.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan