Profiel: Persoonlijke tekst

plankie

Quality Member
Berichten
3.371
Hallo

Het is me opgevallen dat ik geen persoonlijke teksten meer kan zien van mensen (een tekst die onder de avatar geplaatst kan worden). Is dit een foutje of moet men hiervoor speciaal naar het profiel doorklikken? Zie het onderstaande plaatje voor meer info ;)

Bekijk bijlage 4143
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Niet zelf per ongeluk zo ingesteld? Profiel wijzigen / Layoutvoorkeuren / Toon geen handtekeningen van anderen.

Overigens, geheel terzijde, ik weet niet hoe de meerderheid hierover denkt, maar ik heb dat "niet tonen" onlangs aangevinkt. Veel signaturen zijn als je ze voor het eerst ziet best wel aardig, spitsvondig of vul maar in. Maar om ze aldoor maar te zien? Anderen zijn zo afgezaagd dat je er meteen al meer dan genoeg van hebt. Het helemaal niet meer zien,ervaar ik als een verademing.

Goede zaak die optie, want de keuze is aan je zelf. Ik kom ook regelmatig op een forum waar ze, zoals ze het daar noemden "flauwe kul", helemaal hebben afgeschaft. Misschien iets voor te zeggen, maar dat hoeft wat mij hier niet.

Al met al, ik heb hem even tijdelijk terug gezet op wel tonen, en dat werkt, bij mij althans, gewoon.

Edit:
Ik realiseer me bij nader inzien dat je niet de signatuur bedoelt, maar (je geeft het zelfs duidelijk aan), de tekst onder de avatar. Daar kan ik helaas geen antwoord op geven.
 
De weergave van die persoonlijke tekst is uitgeschakeld sinds er het abonnement en gebruikte apparatuur staat.
Hij is inderdaad alleen nog maar in het profiel te zien.
 
Terug
Bovenaan