• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Problemen msn messenger en xat chat

  • Onderwerp starter Onderwerp starter brombeer!
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
B

brombeer!

Hallo ik heb sinds kort een z2 internet verbinding van Ziggo van 40 mb up en 4 mb down. Nu lijkt het er op dat op dat bij msn messenger, veel van mijn inkomemde berichten niet worden ontvangen en dat uitgaande berichten niet worden verzonden. Heb hetzelfde probleem met de zogenaamde xat-chatboxen dat ik berichten niet direct meekrijg maar pas veel later en m'n getypte berichten bij mij zelf wel op de scroll verschijnen maar later weer verdwijnen en de ander dus ook niets op de scroll krijgt. Heb dit simultaan gecontroleerd met een adsl verbinding van 8 mb, waar ik nog over beschik en de ziggo verbinding. Maar de berichten komen niet aan en worden niet verzonden op de ziggo verbinding. Bestanden versturen duurt ook een eeuwigheid via msn messenger. Ook internetexplorer duurt vaak ook erg lang met het openen van een pagina soms wel langer dan 20 seconden en geeft aan zoeken naar proxyinstellingen, terwijl de adsl binnen een seconde klaar is. M'n pc geeft tevens vaak aan dat hij verbinding heeft met het ziggo modem, dus misschien wordt telkens de verbinding verbroken? Ik heb een ubee wireless modem kan hier iets worden ingesteld zo dat het beter wordt? Alvast bedankt voor het meedenken M.v.g. Brombeer
 
Heb je al een andere pc geprobeerd of die ook deze problemen heeft?
 
Opgelost

Heb het opgelost voor het draadloze gedeelte. Ik heb een ander kanaal gepakt voor de wifi en nu doet msn en xat het wel goed! Dan neem ik aan dat bij het bedrade gedeelte aan m'n router ligt die achter de ubee wifi modem zit, maar oke dat gebruik ik alleen voor m'n mediaplayer in principe dus laat het er maar bij :lol: bedankt voor het meedenken mesa57 en ICTspul:thumb up:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan