• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Problemen met nieuwe snelheid.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hmm, lijkt toch aan m'n server te liggen..

23:08:10 (494.40 KB/s) - `10mb.bin' saved [10485760/10485760]

Denk aan de netwerkkaart of de instellingen daarvan. Even uitvogelen hoe dat zit..
 
Ik kom er niet meer uit hoor. Het lijkt gewoon net alsof de server geen hogere snelheid toelaat, ook niet door een andere netwerkkaart te gebruiken. Heeft iemand enig idee?

De snelheid is zowel op de server (directe verbinding) als op de client (via server) even snel.
 
eriq hangt je modem er via usb aan? zo ja dan is dat je probleem
 
Hey muiz,

Nee, hij hangt gewoon aan een ethernetkaart. Echt vreemd, met een andere netwerkkaart gaat de snelheid ook niet omhoog (server), maar bij de client wel! Misschien interessant op te weten dat m'n server op slackware draait..

Als iemand nog meer eventuele suggesties heeft hoor ik 't graag :)
 
Denk toch dat ik gewoon 2 brakke kaartjes in m'n server heb hangen. Heb één van die kaarten (PCI) even in m'n client gehangen en het MAC adres gecloned. Op die manier kwam ik ook niet boven de 520 k/sec uit.

Zal morgen even 2 100 mbit kaartjes halen en die proberen. Dat is namelijk het enige verschil dat ik zie tussen de server en client, al zou 10 mbit genoeg moeten zijn voor de verbinding zelf. Afijn! We zien morgen wel :laugh:
 
Vanmiddag even 2 nieuwe 100mbit kaartjes gehaald á € 5,- p.s. en die in m'n servertje geknalt. Even MAC-adres gespoofed en het werkt als een lier :-)!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan