• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Problemen met kazaa

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Debeier

Ik heb nu een router gekocht werkt super maar kan nu niet meer kazaa gebruiken hij blijft de hele tijd op verbinden staan???
 
Welke router heb je? Merk en type?

Welke versie van Kazaa gebruik je?
Kazaa Media desktop (origineel) versie? - KazaaLite versie? - Diet Kazaa versie?

Wat bedoel je met je vraag? Maakt Kazaa helemaal geen verbinding, of krijgt hij geen verbinding met een bepaalde user?
 
Ik ken dat. K++ zet bij mij dan de hele tijd connecting in de statusbalk maar kan niet connecten met peers. Bij mij komt dat door Outpost, die ik dan maar ff in policy: allow most mode zet.

Je router houdt kazaa tegen om verbinding met peers en/of supernode te maken. Je zult dus die router zo moeten instellen dat kazaa wel contact met internet kan maken. Het zal wellicht iets met NAT (Network Address Translation) en portmapping te maken hebben.
 
Het zal inderdaad met je router te maken hebben. Je moet of poorten instellen bij je NAT instellingen. Het kan ook aan een ingebouwde firewall liggen in je router. Kan je testen door deze (tijdelijk) op disabled te zetten.
 
Ik gebruik Kazaa lite 2.4.2 firewal staat uit,
maar blijft onder in de balk op verbinden staan,hoe moet ik die poorten dan open zetten?
Het merk is een Canyon(Mediamarkt)
 
Debeier zei:
Ik gebruik Kazaa lite 2.4.2 firewal staat uit,
maar blijft onder in de balk op verbinden staan,hoe moet ik die poorten dan open zetten?
Het merk is een Canyon(Mediamarkt)

Ik heb een Draytek en heb nog nooit wat hoeven configureren voor KaZaaLite++, misschien toch maar omruilen voor iets anders ?

gr, Henno
 
Ik ken het merk v/d router niet en weet niet of er ook nog verschillende types zijn (Dus als je nog iets vraagt, geef dan merk en type op.
In het algemeen geldt:
Voor poorten open zetten (port forwarding), lees de handleiding en zoek op "virtual server" of "special applications"
Zoek op internet, welke poorten je  moet open zetten.

Standaard werkt Kazaa met poort 1214 voor inkomend verkeer, bij KazaaLite kun je dit uitschakelen en voor een andere poort kiezen eea vindt je onder "opties" => "Kazaa Lite K++ opties" op de tabbladen "K++ optie" en "firewall". Bij de laatste kun je ook "gebruik poort 80 voor inkomende connecties" aanvinken. Probeer eens of dat laatste iets uithaald.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan