• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Problemen met forums.!!

  • Onderwerp starter Nolimitsoldier
  • Startdatum
N

Nolimitsoldier

>:( als ik op een forum iets wil poste dan moet ik inloggen.
dat type ik mn message en druk op post.
dan moet ik weer inloggen.
als ik dat gedaan heb krijg ik dit.
No forum specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster.

ik heb ook al een nieuwe user name aangemaakt maar dat help niet.

op deze forum heb ik dat probleem niet.

En nog iets met unreal tournament en mods (tactical ops)
Als ik op direct 3d speel dan na ongeveer 30 min staat alles vast en nmoet ik resetten :(

Windows xp
geforce 2 mx/mx 400
Amd Athlon.
 
ja dat heb ik denk ik wel.
(waar kan ik dat zien in win xp )
 
In je internet instellingen (duh!) en dan ergens bij beveiligingsinstellingen ofsow
 
Ik kan het niet vinden.
maar ik weet wel dat het aan staat.
 
En nog iets ik moet 2 x klikken om terug te gaan met internet explorer.
als ik de back button klik dan komt eerst dit https://members.chello.nl/r.saptoe/wat.jpg
en als ik nog 1 x back druk gaat ie pas terug naar de vorige pagina
 
NoLiMiTSoLDieR zei:
En nog iets ik moet 2 x klikken om terug te gaan met internet explorer.
als ik de back button klik dan komt eerst dit https://members.chello.nl/r.saptoe/wat.jpg
en als ik nog 1 x back druk gaat ie pas terug naar de vorige pagina

Hmm, misschien heb je dan wel een of ander spyware programma op je computer. Check het eens met ad-aware ofzo!
Kazaa werkt daarna niet meer als je die had, maar dan moet je maar kazaa-lite gebruiken :)
 
Jah nu doet hij het wel weer.
ik heb niks weggehaald met spyware.
maar dat klopt ik heb wel eens al die spyware troep weggehaald met ad-aware toen deed Kazaa het niet meer en moest hem opnieuw installeren.
Bedankt Voor alle hulp

Cya
 
Terug
Bovenaan