problemen met een router

  • Onderwerp starter inzane19
  • Startdatum
I

inzane19

hoi ik heb toch maar een router aangeschaft omdat het dan een stuk makkelijker word om internet te delen. na de eerste keer dat ding derop gezet en ja hoor ik had verbinding en de 2 de comp ook. maar nu werd het een dag later en ik had geen verbinding meer ( na de comp gereset te hebben ) na alles weer helemaal opnieuw in moetten stellen en jah eindelijk weer verbinding ( mac adres klopte niet meer ) na dat ging zow een 4 dagen goed en weer geen internet meer na dit allemaal gereset en toen had ik wel weer een verbinding maar gister gebeurd me 2 keer hetzelfde weer geen internet en ik moest die hele klere zooi weer ressetten geen half uur later WEER!$@#!@#!#!@#$%@% geen internet maar sinds dien krijg ik hem niet meer goed ( nu zit ik op me internet zonder router)
ik heb chello classic
ik heb die nieuwe thomson modem
hoofd computer windows xp en 2de computer win98
winxp computer heeft 1200 megahertz en 712 sdram heeft bovendien een dubbele firewall ( een van die router en een op me comp namelijk black ice )
die router is gewoon een standaard sweex dingetje
bij een vriend van me gebeurde het ook dat die router opeens gerezet werd zow uit het niets
weet iemand hier meer van of weet iemand de oplossing laat het me dan weten
groetjes youri
 
Topicstarter
Topicstarter
I

inzane19

uuhhm typpe   staat der nog geen eens op   het is die goedkope die jullie ook op de site hebben staan van sweex   en die firmware update heb ik inderdaad gedownload maar nog niet derop geinstaleerd   zal dat het probleem verhelpen ??
ow ik heb hem het is de LB0000213
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan