• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

problemen met draadloos netwerk na installatie sp2

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Major
  • Startdatum Startdatum
M

Major

Ik heb SP2 geinstalleerd van windows en nu kan ik met mijn laptop niet meer een draadloze internetverbinding totstand brengen. Ik heb wel verbinding met de router, er wordt alleen data verzonden maar er wordt niks ontvangen. Als ik een netwerkbrug maak (weet niet waar dat voor dient) en deze weer verwijder dan heb ik ineens wel verbinding. Start ik de laptop opnieuw op, dan begint het gelazer weer. Ik heb de firewall van windows xp uitgeschakeld omdat ik zelf Panda platinum heb. Ik heb deze uitgeschakeld om te kijken of het niet hier aan ligt, maar nope. Nog steeds geen verbinding. WEP sleutel meedere malen ingevoerd en ook geen resultaat. Met mijn normale PC (niet draadloos maar wel via dezelfde accesspoint) heeft geen problemen ondervonden na het installeren van SP2.

Iemand die me hieruit kan helpen?
 
Probeer eens al je netwerkadapters te verwijderen. Inclusief alle verbindingen. Na de installatie van SP2 op mijn laptop had ikspontaan ook veel probelemen. Het bleek het overschot aan geinstalleerde netwerkadapters te zijn. Bij is dit een USB adapter, en telkens wanneer ik m verwijderde en er opnieuw in stak installeerde windows deze opnieuw.
Door het verwijderen van deze install. bestanden pakte ie m bij mij daarna wel.
Wat ook nog wel eens wil werken is je dns/ ip flushen/ releasen.
Begin niet met verbindingsbruggen. waar ze voor dienen weet ikniet, ik weet wel dat ze je hele systeem verneuken!
Succes!
 
Terug
Bovenaan