• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

problemen met de humax

  • Onderwerp starter Annabel58
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Annabel58

Hallo beste leden.

Mijn humax blijft aan en is sinds het laatste gebruik niet meer op stand by te zetten. Een kennis heeft mijn tv aan en uit gezet, dus ik weet niet of er misschien iets in het menu veranderd is maar wanneer ik mijn tv aanzet op het digitale kanaal gebeurt er niets. Het humax lichtje blijft op groen en is ook niet meer op rood te krijgen....kortom ik kan geen tv meer kijken.

Wie heeft de oplossing voor me?

groetjes Annabel
 
Heb je al op het pvr-knopje op de ab gedrukt?
 
Heb je de stekker al eens uit het stopcontact gehad (of de power schakelaar achterop uit en weer aan gezet) ? Als je afstandbediening niet het probleem is (PVR keuze) zoals yourly al suggereerde kan de box ook 'vastgelopen' zijn. In dat geval wil het resetten door de spanning eraf te halen wel eens helpen.
 
Ja, dank je. Ik heb inderdaad de stekker van de humax er even uitgehad en heb de batterijen van de afstandsbediening vervangen, dus het probleem is opgelost. Maar ben blij met dit forum want heb ik wel vaker foutmeldingen enz. Bedankt voor jullie tips ;)

Groetjes Anneke:grin:
 
Zaterdag het zelfde probleem nieuwe batterijen en het werkt weer, batterijen welke meegeleverd met humax pas 5 maanden in gebruik, beter direct batterijen van een goede kwaliteit te plaatsen in de afstandsbediening humax.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan