• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Problemen met Chello verbinding

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

Le Marquis

Een aantal weken geleden is er een monteur langs geweest om mijn verbinding na te kijken. Het probleem was namelijk dat hij met geen mogelijkheid de wijkserver oftewijl, de proxy in Rotterdam niet kon vinden. Na het bezoek ging het allemaal weer goed tot verleden weekend. Ik merkte al dat mijn snelheid tergend langzaam werdt in de weken, en had al een aantal keren gebeld naar Chello. Nu is het oude probleem weer terug! Weer kan hij op verschillende tijden de Proxyserver niet vinden, en tot grote ergenis belde ik weer op! Waarna ik een niet geintreseerde mevrouw aan de lijn kreeg en weer dezelfde vragen moest beantwoorden, die ze van het beeldscherm aflezen...

Ik ben het langzaam en beetje beu aan het worden, ik heb mijn internet nodig voor mijn werk en voornamelijk mijn mail. Wie weet het probleem voorgoed op te lossen want met woorden kom je niet ver bij Chello...

Dennis. :}
 
bij chello kom je niet ver.
enehum ik zit ook met vraagtekens..
ga weg van chelloo.. een dikke ergenis!!
 
Ik weet het niet meer precies over jouw regio, maar volgens mij heb je die proxy helemaal niet nodig. Verwijder hem eens (eventueel eerst opschrijven) en probeer dan eens.
 
Gewoon elke dag bellen, kom op ze moeten dit gewoon oplossen >:(

En nog wat misschien is je modem wel kapot, een kennis van mij had dit ook, die heeft het hele weekend door Chello platgebeld en toen kwamen ze met een nieuwe modem. Sindsdien doet hun internet het uitstekend.

Darkness
 
Idd de proxyserver gewoon uitzetten. Zal waarschijnlijk op proxy automatisch vinden staan, deze moet ook gewoon uit. Als ie op de http proxy staat moet ie helemaal uit want das echt bagger.

Proxyservers zijn er om het internet sneller te maken maar jammer genoeg vertragen ze vaak alleen maar. Zeker in het geval van de Chello proxy's.

Mocht er geen proxy aanstaan en het probleem houdt aan zouk ik toch Chello weer bellen. Het probleem heeft dan gewoon met je verbinding te maken. Dit kan zowel aan het modem als aan je pc (softwarematig)liggen.
 
idd verwijder de proxy instellingen en kijk eens of er spyware op je computer is geinstalleerd. vooral die newdot kan nogal problemen opleveren. Aan te raden is ad aware eens te dowloaden en kijken wat die vindt.

succes!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan