• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Problemen harddisk

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

cocopelli

Hallo forum leden,

Sinds vandaag heb ik problemen met mijn decoder. Hij geeft steeds de melding dat er problemen zijn met de harddisk en dat ik de ontvanger uit en aan moet zetten. Dit is nu tig x gedaan ook spanningsloos voor een paar uur. En een hard reset en terug naar fabriek instelling. Ik ben er nu 100% zeker van dat de harddisk is overleden. Nu is mijn vraag hoelang heb ik garantie op de cisco.
Deze is in juli 2011 geleverd. Voordat ik zelf de boel ga vervangen.

Groeten,
Cocopelli
 
deze melding heb ik ook gehad , maar dat kwam omdat ik er een nood hardeschijf in had geplaats, omdat de andere kapot was , ik heb een nieuwe gehaald voor E 28.50,- 320 gb daarmee was de melding opgelost.
 
Vandaag schoot mij te binnen dat ik nog een 500 GIG disk had liggen. Aangezien ik geen zin heb om een paar weken zonder decoder te zitten. Heb ik deze geformateerd naar fat 32, en ingebouwd. Alles doet het weer naar behoren. De oude schijf even in de pc gehangen, deze is werkelijk overleden.

Groeten,
Cocopelli.
 
Hou er wel rekening mee dat er (zeer waarschijnlijk) maar 320 GB van die 500 GB gebruikt wordt.

Bij het vervangen van een schijf van de 8455 (de zilveren uitvoering) is de ervaring namelijk dat er precies 160 GB gebruikt werd. Hoe groot de schijf die geplaatst werd ook was.

De oorspronkelijke schijf van de 8455 is maar 160 GB is en die van de 8485 is oorspronkelijk 320 GB.
 
in tilburg zit iemand die nog 2 hardeschijven van 320 gb heeft liggen voor 28.50,-

WD3200AAJS is de originele van cisco 8485
 
Alles werkt weer als voorheen, het is me bekend dat waarschijnlijk niet meer dan 320 GIG gebruikt wordt. Maar dat vindt ik geen probleem.

Groeten,
Cocopelli
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan