Probleempje met dc-207

Rydibo

Forum Gebruiker
Berichten
30
Hallo
ik heb een probleempje met mijn dc-207 router
alles werkt goed kan alles delen via computers enz.
maar nou zo'n kwartiertje internetten verlies ik de het contct met internet.
als ik dan via het menu kijk klopt alles nog ook lease tijd is nog goed,
ook het mac adres is goed maar als ik die dan weeropnieuw kloon dan reboot doet alles het weer maar dan weer voor een kwartiertje het gekke is dat msn en peer2peer programma het wel gewoon blijven doen
wie weet raad
oja zit trouwen nog met een COM21 modem
 

Drolletje

Forum Gebruiker
Berichten
353
lijkt me dat het dan ligt aan je browser, als je msn enzo het wel blijven doen.
is het telkens precies na een kwartiertje??
heb je meerdere computers staan? kunnen die allemaal het internet niet op?


(trouwens, je hoeft het mac adres niet te klonen in je router, als je een com21 hebt. probeer eens om te resetten, en dan niet te klonen.)
 
Topicstarter
Topicstarter
R

Rydibo

Forum Gebruiker
Berichten
30
Lijkt niet aan mijn browser te liggen gebruik er meerdere.
ja meerder comps aangeloten en vertonen hetzelfde probleem op dat moment.

oh nou gaan we eens proberen die mac te veranderen kijken of dat misschien het probleem veroorzaakt. ???

in ieder geval bedankt voor de reactie
 
Topicstarter
Topicstarter
R

Rydibo

Forum Gebruiker
Berichten
30
na alles te hebben gereset en mac terug te hebben gezet blijft nog steeds hetzelfde verhaal .
iemand nog meer suggesties? ???
 

Drolletje

Forum Gebruiker
Berichten
353
probeer eens zonder je router op internet te gaan. en dan een kwartiertje internetten, kijken of het wel aan je router ligt
 

Johnny54

Moderator
Berichten
19.113
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
In een ander topic over de DC207 melde iemand dat de router zijn macadres niet goed cloonde.
Vraag je macadres eens op van je computer en vul dat handmatig in in je router.

Edit: 6 december 2004
Oeps niet gezien dat je een com21 had.
Ik kijk meestal alleen in het profiel om type modem te zien.
 
Topicstarter
Topicstarter
R

Rydibo

Forum Gebruiker
Berichten
30
Dat gaat in mijn geval niet op daar ik volgens Drolletje mijn adres niet hoefde te clonen ivm Com21 maar als ik het wel clone zet hij wel de goede neer en blijft het probleem als ik hem handmatig invul blijft ook het probleem bestaan.
 
J

johnvanijperen

Kijk eens of je nieuwe firmware kunt laden in je Router. Dat was bij een kennis van mij ook het probleem van steeds uitvallen. De oude firmware zat blijkbaar een foutje.
 
Topicstarter
Topicstarter
R

Rydibo

Forum Gebruiker
Berichten
30
ja dacht ik ook maar helaas is er voor mij geen nieuwere beschikbaar had al contact daarvoor met sitecom gehad maar zeiden dat tie nog niet bischikbaar was helaas ???
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan