• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Probleem router!

O

oki

Via router wil ik een netwerk maken,maar dat lukt me niet!Ik heb een XP 900 mhz en een 200 mhz 98.Op 98 kan ik geen IP adres krijgen,het blijf 0000.Bij adapteur kan ik niets anders kiezen , behalve PPP adapteur.Tevens kan ik ook geen thuisnetwerk maken.Via wizzard heb ik een diskete gemaakt,die heb ik in 98,geinstaleert,maar niets!Ik heb een nieuwe netwerk kaart in en die werk corect!Met XP comp is alles in orde,daar heb ik internet!Firewall heb ik uitgezet,dus daar is geen probleem.

Please somebody help me! :-[
 
Heb je wel het tpc/ip protocol geinstalleerd?
Heb je W98 of W98se? Ik zou in ieder geval W98se installeren, bevat veel minder bugs en dus een stuk stabieler.
Kijk eens bij configuratie> systeem> apparaatbeheer> netwerkkaart. Staat de netwerkkaart wel goed geinstallerd? Kijk daar ook eens bij 'overige apparaten'. Staat daar een ethernet adaptor geinstalleerd, dan moet je die daar weghalen en de netwerkkaart opnieuw installeren.

Als je netwerkkaart goed is geinstalleerd kijk dan eens bij configuratie> netwerk. Welk adaptors en protocollen zijn geinstalleerd?
 
Terug
Bovenaan