probleem na installatie QUICKFIX

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

cb4kda

:][Ik heb op een pc quickfix geinstalleerd, dit ging niet goed.
Tijdens de installatie kreeg ik de melding dat er een script inzit die verdacht is.
Hierna is de installatie afgebroken, en zit ik met een probleem.
Bepaalde sides zijn niet meer te benaderen dit zijn bv: www.ipcop.hopto.org en www.sat4all.com.
Dit zijn sides waar ik veel op zit te lezen.
Als ik de sides aanklik dan krijg ik het scherm van Chello enz.
Als het nu 1 pc was die problemen geeft, dan oke, nieuwe installatie oke, maar dit probleem treedt ook op met bv linux of andere pc 's die in het netwerk zitten. Ook heb ik de router al voorzien van een nieuwe installatie.
Ben al een week bezig met dit probleem, wie herkent dit probleem en wie of nog beter hoe kan dit probleem worden opgelost.

???
 

rotterdam-chello

Forum Gebruiker
Berichten
160
Je zegt dat tijdens de installatie een script niet accepteerde en vervlgens de installatie afgebroken werd.

Probeer eens je anti-virus software uit te zetten tijdens de installatie.
En dan nog een keer quickfix installen.

Mischien dat de instellingen dan wel goed zijn.

Trouwens dat chello quickfix is ook niet zo bijzonder hoor ik zou het gewoon zelf proberen met help en de hulp van andere gebruikers bij problemen.

Ik hoop dat het werkt

Mazzel O0
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cb4kda

:>< dat het niet zo bijzonder was wist ik eigenlijk wel, maar een mens is wel eens nieuwsgierig hi

maar het probleem is opgelost.

Ik ben via een programma gaan zoeken op tekst die op de html page van chello stond.
Kwam ik terecht in profile ....../temp/........html
Dit verwijdert en wala toen werkte het weer.
Dat het op de andere pc's ook fout gaat, is me onduidelijk. maar komt na mijn idee door de proxi
die op de firewall staat, anders kan ik het niet verklaren.
;D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan