Probleem met nieuwe Ubee modem en sonos S5

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jornt

Hoi,

Ik heb sinds gisteren de nieuwe modem (ubee EVW3200 WiFi modem) (en sinds gisteren Ziggo internet). Als ik de modem normaal aansluit heb ik stabiel internet.

Echter...


Als ik mijn sonos S5 systeem aansluit op de Lan1 uitgang, valt het internet na een tijdje weg of kan mijn laptop geen verbinding meer maken met de router/modem.

Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?
 
Als u gebruik wilt maken van uw eigen router dienen wij onze intern router uit te schakelen. Dit geeft anders een communicatie storing. Als ik van u uw klantgegevens mag dan ga ik dit even voor u uitvoeren. U kunt deze sturen via een privébericht.

Met vriendelijke groet,
 
Eh, de Sonos S5 is GEEN router, dus er is geen sprake van een eigen router bij TS (ten minste: niet zover dit uit zijn post is op te maken).

Het is een (overigens erg goede naar ik hoor) netwerk muziek speler die probleemloos op een LAN poort van elke router zou moeten kunnen werken.

Dus de reactie van Alex namens webcare lijkt me onjuist (waarmee ik overigens niet wil zeggen dat het per sé aan de Ziggo modem of Ziggo verbinding ligt dat het nu niet werkt).
 
Sonos S5 is inderdaad geen router, maar een netwerk muziekspeler, erg fijn idd. Maar ik denk dat het toch iets te maken heeft met de instellingen.

@alex ik stuur je vanavond even mijn gegevens.
 
Heeft je sonos S5 een ingebouwde dhcp server.
mogelijk staat die aan, en dan krijg je een conflict met de ingebouwde dhcp server in de ziggo router.
 
Heeft je sonos S5 een ingebouwde dhcp server.
mogelijk staat die aan, en dan krijg je een conflict met de ingebouwde dhcp server in de ziggo router.

Ik denk dat dit het geval is. Ik ga op zoek naar een oplossing hiervoor.
 
Sonos

Ik heb een probleem wat hierop lijkt en zoek me al maanden suf naar een oplossing.
Heb ook een Sonos S5 met een Zonebridge die op mijn sitecom router is aangesloten. Na enige tijd (meestal rond een minuut of 20) verliest Sonos de verbinding zowel via mn desktop controller als op mn Iphone. Na een tijdje doet ie het weer en soms ook niet.

Ook op mn Iphone moet ik steeds de lease vernieuwen om weer verbinding te krijgen niet alleen met Sonos maar ook met internet.

Lijkt wel of er een soort tijdklok ergens loopt die zegt na ca. 20 minuten wordt de verbinding verbroken...

Kan iemand helpen???
 
Wat kan helpen is je controller opnieuw in te stellen!

In Sonos, naar Sonos(LINKSBOVEN) en dan klikken op stel desktop controller opnieuw in.
 
Mijn probleem is inmiddels opgelost. Wat het precies geweest is weet ik niet. Ik heb mn laptop opnieuw geïnstalleerd en nu werkt alles perfect.

Bedankt voor de tips.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan