• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Probleem met internet verbinding sinds 29-03

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jfkoob

Hallo,

Sinds gister (thuis van werk 19u) heb ik problemen met mijn internet verbinding. Gister kon ik helemaal geen verbinding krijgen. Ook vanochtend vroeg niet. Nu 30-03 rond 15u heb ik wel verbinding, maar die valt nog regelmatig (zeg iedere 30 min) uit.

Heb al een paar maal het modem en router uit gehad, maar dat helpt niet. Gister kreeg ik daarna voor ongeveer 5 seconden wel weer verbinding, maar was het daarna weer over.

Op de storingspagina is geen melding over internet.

Zelf heb ik naar mijn weten niets aan mijn eigen instellingen gedaan. Ik heb de problemen met mijn PC, laptop van werk en mn iPad.

Dank,
Jaap.
Iemand een idee?
 
Ik woon in Maastricht en heb sinds gister avond (1-4) ook last van mijn internet dat om het uur een paar seconden uit lijkt te vallen.
De verbinding met Teamspeak, en in een spel valt een korte tijd (soms onder de minuut) uit, en is daarna weer terug. Het resetten van het modem en routers heeft niets uit gehaald.
 
Probleem opgelost

Inmiddels is mijn probleem opgelost. Ik weet echter niet exact wat de bepalende factor is geweest.
Dinsdag avond heb ik van alles gedaan om het op te lossen. Bijvoorbeeld mn pc rechtstreeks zonder router aan het modem hangen (hing altijd al met draad aan mn router). Aan en uit zetten van onderdelen en loskoppelen van kabels.
Van dinsdag op woensdag heb ik min of meer per abuis mn router een nacht uit gehad. Modem was volgens mij wel aangesloten. Woensdag ochtend weer aangesloten, en sindsdien geen noemenswaardige problemen meer gehad. Heel af en toe een hikje, maar verder niet.

Jaap.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan