Positief over freetime en DTV???

C

cami

Ik lees in het forum regelmatig dat Freetime telefoon en DTV slecht zouden functioneren. Telefoon zou zeer vaak storingen vertonen en de dig. televisie brengt ook niet wat er van verwacht wordt. Het zappen zou ontzettend traag verlopen.
Ik woon in postcode 6844 (Arnhem), ben al plm 10 jaar in bezit van Chello (classic).
Zijn er ook nog positieve ervaringen te melden?? Ik overweeg tot aanschaf, maar de berichten hier doen mij enorm twijfelen.
 
woon zelf in Rotterdam en heb freetime (geen digitale tv, hiervoor wacht ik op een multiple gratis tv decoder) heb in half jaar drie keer probleempjes gehad (lag er heel kort uit) Deerde mij niet zo. De kwaliteit is net zo goed als analoog (niet beter) ben qua kosten echt supertevreden!
 
Same here, ook Rotterdam (3039). Heb Freetime in combo met digitale TV en Chello Extreme, werkt uitstekend, nu al weer sinds 18 november j.l.
 
Dig telefonie sinds december.
Heeft 1 (!) maand goed gewerkt.
Toen vanaf feb-april een en al ellende (geld terug gekregen, maar ik heb liever gewoon telefoon)
In mei een nieuw modem gekregen (zomaar, was eerst niet nodig, en op dat moment had ik al 2 weken geen storing)
Daarna weer 3 keer storing, weer geld terug gekregen.
Het wordt wel wat beter, maar is nog niet goed genoeg!!!

Rotterdam 3059
PS: chello werkt wel altijd.

Conclusie: :9

Maar over Arnhem durf ik NIKS te zeggen. Het scheelt al in welke wijk je woont, zoals je hierboven kan lezen..
 
Hier (Rotterdam) inmiddels een maandje digitale telefonie. Kwaliteit van de lijn is naar mijn idee te vergelijken met die van de KPN. Tijdens het bellen heb ik nog geen problemen ondervonden.
Wel twee keer een probleem gehad met het modem dat 's morgens op z'n gat lag. Dit was gelukkig te verhelpen door een simpele reset. Afgezien van deze mankementjes ben ik tot nog toe positief. Nu de eerste telefoonrekening afwachten... :o ;)

Met digitale televisie heb ik verder geen ervaring.
 
Woon in Nijmegen 6679..

Digitale telefonie werkt hier prima! Heb misschien 2 keer de modem moeten resetten. Kwaliteit van de gesprekken is meestal uitstekend, soms hoor ik een lichte echo van mijn eigen stem, maar niets dat irriteert.

Digitale televisie ben ik iets minder enthousiast over. Zappen gaat idd traag, veel uitval van het beeld bij tijd en wijle. Soms hele dag prima, dan weer hele avond stilstaan van het beeld. Zou het niet kwijt willen vanwege goede beeldkwaliteit. Ik moet zeggen dat ik de dienst emailen via TV niet vaak gebruik, maar Video on Demand wel af en toe. Toch leuk als er vrienden langskomen en je hebt geen zin om naar de videotheek te gaan.

Dus digitale telefonie wat mij betreft prima, maar misschien wachten met digitale televisie. Komen binnenkort ook nieuwe decoders (zie elders in het forum) die de problemen met DTV wellicht gaan oplossen. UPC gaat ze gratis aanbieden aan al haar klanten.

En vergeet niet om dig telefonie als pakket met chello aan te vragen (weet niet of dat automatisch gaat), krijg je ook nog pakketkorting!!
Succes met je keuze!
 
Terug
Bovenaan