• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

port forwarding ubee evw 3200

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

martinus65

Na de laatste update van Ziggo lukt het me niet meer om een poort te openen voor vuze.Verschillende monteurs over de vloer gehad maar helaas.Voor de update was het eenvoudig poortnr invullen en open.Nu helaas een geheel ipv4 aanmaken,maar weet niet waar mijn downloads vandaan komen dus kan geen ip adres daarbij invullen.Iemand een idee of inmiddels al ervaring hiermee.????????
 
Gewoon 0.0.0.0 als bron ip invullen. Dat is wat hij zelf ook aangemaakt heeft bij het converteren voor de update. De on-line manual is nog niet aan de update aangepast, maar ik denk dat als je daar een ip invult, hij alleen de poorten forward als de bron ip overeenkomt.

Overigens moest je vroeger ook een ipv4 forward aanmaken. Bij ipv6 hoef je niet te forwarden, volgens mij.
 
Voorstel

Ik zag net weer een vraag voorbij komen hoe je poorten op de Ubee EVW 3200 moet forwarden. Sinds de firmware update van medio oktober zijn er veel meer instellingen bij forwarding mogelijk. Een hele verbetering in mijn ogen. De meeste spreken voor zich, maar het externe IP roept vraagtekens op. Hij vult zelf al 0.0.0.0 in. En dat moet je laten staan als je vanaf elk willekeurig punt wilt kunnen inloggen. Voor sommigen is dat 0.0.0.0 verwarrend, ze denken dat er ook iets moet staan en vullen dan maar het wan ip adres in omdat dat het meest externe is wat ze kennen. Dit zal ook in de toekomst verwarring zaaien totdat de documentatie aangepast is.

Mijn verzoek aan de moderators is om dit topic een sticky / belangrijk topic te maken. In elk geval zolang tot ziggo de online documentatie aan de nieuwe firmware aangepast heeft.
 
port forwarding ubee 3200

Hallo.
Het probleem is eindelijk opgelost.
Na alles geprobeerd te hebben,ook met extern ip op 0.0.0.0 te zetten wat ook niet werkte heb ik gisteren windows 8 op mijn comp gezet.
Na installatie hiervan vuze geopend en wat zie ik,alle poorten vlogen open.
Lag dus niet aan modem maar aan instellingen van windows 7.:applause::applause::applause:
Toch bedankt voor de reactie's
 
Gvd wat heb ik hier mee zitten kutten. Zat netjes mn externe ip in te vullen...
Update die handleiding ff Ziggo. :!:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan