• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

POLL: A-i-1 PLUS moet ook - naar rato - een UPGRADE krijgen!

Status
Niet open voor verdere reacties.

m4v3r1ck

Forum Gebruiker
Berichten
393
Uit solidariteit met onze mede forum-leden die, met hun Alles-In-Een PLUS pakket, door Ziggo flink 'geborduurd' zijn, wil ik hen heel graag een hart onder de riem steken!!! :roll:

Hierbij start ik een POLL om mede forum-leden in staat te stellen hun steunbetuiging kenbaar te maken! Kort-en-krachtig, digitaal zeg maar! :cool:

Als ik, op een stikhete dag in mei, vroeger ijsjes uitdeelde in de klas met mijn verjaardag, dan sloeg ik ook niemand over! :evil: Heeft die Marketing juffrouw gelijk maar de lagere school overgeslagen? Nou aan de mailings en de upgrade-actie te zien niet! :oops:

JULLIE DOEN TOCH NU OOK WEER MET MIJ MEE? :thumb up:

NEVER i-NUFF SOLIDARITY!!!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Toen ik voor het eerst internet van Ziggo afnam, zat plus zelfs op 15 Mbps (en Z2 op 10 Mbps). Dus mijn Z2 is straks 6x sneller geworden in ca 3 jaar tijd.

Een upgrade naar rato kan zelfs betekenen dat de snelheid omlaag moet als je het met extra vergelijkt en het over een langere periode beziet, want volgens mij is extra niet 6x sneller geworden. :wink:
 
Ook al heb ik geen plus of internet van Ziggo, vind ik van NEE. Zoals ik lees heeft Plus al eens een upgrade gehad en mensen met 60Mbit moeten niet zo zeuren, dat is gemiddeld al een enorme snelheid en er zijn nog zat mensen in Nederland die niet eens de 10Mbit weten te halen (en ja, ik weet die kunnen dan kiezen, maar in sommige gevallen is er niet hoger).
 
Ik vind ook dit een erg populistische en nutteloze poll.
Er wordt geen volledige informatie gegeven.

Zoals aangegeven, A-i-1 Plus heeft al 2 maal een verhoging gehad terwijl Basis en Extra niet verhoogd werden. Het is gewoon logisch dat Plus nu een keer overgeslagen wordt. Ben je het er niet mee eens, ga dan lekker naar Extra.

Zullen we weer lekker verder gaan met echte problemen/vraagstukken en stoppen met zeuren over een verhoging?
 
@bdm. Ik ben het met je eens. Maar alleen als Basis en Extra alsnog upgrades krijgen voor de keren dat Plus omhoog is gegaan en Basis en Extra niet. In dat geval denk ik dat we met Extra dan nu naar 250/50 moeten gaan.

Voor mij mag een slotje op deze zinloze discussie.
 
Gaan we weer?!

@all

Graag zou ik jullie het volgende willen verzoeken. Zouden jullie gewoon even je mening willen geven via de digitale (0/1) stem-knopjes.

Wordt er nu wel een beetje kriegelig van dat mij POLL's / draadjes altijd weer kunnen rekenen op gezeur van de eerste/snelle reageurders, die de poll/vraag/post weer onzinnig noemen! :cool:

Anders wordt het weer zo'n lang draadje met ZINLOZE OPMERKINGEN!!!

Dus zeer geachte mede forum-leden, nu ffies geen gekkigheid meer! :wink:

NUFF CORRECTED!!! :thumb up:
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Een zinloze poll nodig uit tot zinloze reacties.

Stel een goede poll samen en je krijgt vanzelf een goede inhoudelijke discussie.
Open je de poll met vraagstelling en antwoorden in 1 specifieke richting, dan krijg je vanzelf reacties die het tegendeel willen bewijzen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan