Plaatsen modulator voor camera’s

Perry1991

Forum Gebruiker
Berichten
32
Internet
  1. Ziggo
Goedemiddag,

ik ben thuis bezig om mijn camera’s van analoog na digitaal te doen!
Nu wil ik de zender met de camer’s toevoegen aan de kabel lijst

nu wil dat niet lukken,

ik heb een edison hdmi modulator single dvb-t

nuzie ik de zender als ik hem handmatig zoek en kan ik bekijkenen kan ik tv kijken via analoog

heb het netwerk id al eens aangepast na 5555 en 6666 maar hij blijft hem niet vinden
Nu heb ik het vermoeden dat het ergens aan een instelling ligt van de LCN/ONID of de TSID

Kan iemand mij hoer evt verder mee helpen zodat ik dit werkend ga krijgen

mvg Perry
 
Ik heb niet direct een antwoord op je vraag maar wel een ander advies: Koop gewoon een 1080P Ip-camera voor een paar tientjes??? Geeft ongetwijfeld veel beter beeld en is op afstand te bereiken. Tenzij je een andere reden hebt om je huidige camera's te gebruiken.....
 
Dankje voor je snelle reactie Het Is een draaiend systeem camera’s op verschillende locatie’s op 1 scherm en verschillende locaties (ook op afstand) te bekijken

we praten hier over18camera’s
 
Hier een filmpje : klik Misschien heb je er wat aan...

Edit: Mijn advies zou nog steeds zijn om gefaseerd de camera's te vervangen voor Ip-Camera's. Het beeld en betrouwbaarheid van al die (analoge) modules en splitters wordt het er meestal niet beter van. Ik heb in het verleden al tientallen klanten kunnen overtuigen van ip-camera's i.c.m. Synology surveilance pakket. En tot heden nog tot volledige tevredenheid.
 
Laatst bewerkt:
Die DVB-T modulator gaat niet in jouw Ziggo lijst komen lijkt me omdat kabel DVB-C is.
Ik kan het niet terug vinden zo snel, maar er schijnen in de Ziggo kanaalindelingen nummers gereserveerd te zijn voor 'lokaal invoegen' maar dan moet je wel precies de juiste frequentie en parameters gebruiken.
 
Je gaat een DVB-T modulator alleen vinden als je 'antenne' gaat zoeken, als je kabel gaat zoeken zal de TV uitgaan van DVB-C (zeg ik heel stellig maar neem ik eigenlijk aan).
 
Je gaat een DVB-T modulator alleen vinden als je 'antenne' gaat zoeken, als je kabel gaat zoeken zal de TV uitgaan van DVB-C (zeg ik heel stellig maar neem ik eigenlijk aan).
Klopt helemaal. Als je op antenne zoekt gebruikt hij analoog of digitaal(DVB-T) en als je zoekt via kabel dan gaat het via de DVB-C. En sommige tv's hebben de optie Sateliet (DVB-S). Dus als Perry zoekt via antenne, dan zou hij de camera's kunnen vinden. Je krijgt het niet in de lijst van Ziggo. Dit kon nog wel toen ziggo nog analoge tv doorgaf. Dan kon je handmatig de frequentie toevoegen aan de lijst.
 
Terug
Bovenaan