• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Piepje

D

dano

Krijgen jullie ook een piep erdoorheen als je met iemand aan het bellen bent en iemand aners probeert je te bellen? En is het normaal dat als je in gesprek bent, de persoon die je ondertussen belt niet de gesprekstoon hoort?

[oeh aldereerste topic hier:P]
 
Kijk eens naar je faktuurspecificatie.
Er staat waarschijnlijk bij " Driegesprek" . Neem contact op met upc , en zeg dat je geen driegesprek meer wilt bij je priority abbo.

Da's n.l. wel een voordeel van UPC telefonie(priority), die kast van een telefoonmodem zit er omdat er enorm veel extra functies (natuurlijk 0.97 euro p/m per service).
bv.de "Driegesprek" , als jij zo'n bliepje hoort , druk je op de "R/FLash" toets, en de persoon waarmee je kletste wordt in de wacht gezet , en de persoon die jou dus probeert te bellen op dat moment , daar krijg je een verbinding mee.
Met diezelfde toets kan je switchen tussen gesprekken.

ook heb je bv Nummerweergave , en meer shit , (FSK) dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type telefoon dat je hebt , immers die grote witte kast zend het wel , maar je telefoon moet het wel ondersteunen.
Een goedkoop en degelijk draadtoestel is de Profoon TX-168PHB (megapool of zo'n winkel, is caller id phone -FSK + DTMF) FSK = internationaal gebruikt systeem voor nummerweergave enzo, gebruikt door oa UPC priority , DTMF=van KPN , eigen systeem. Let hierop bij de aanschaf van een telefoon. Een alleen DTMF toestel werkt dus niet op Priority.

blah blaaah blah , laters... ;)
 
Terug
Bovenaan