Picture in picture met Samsung ue42f5500

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

ArsLP

Hallo allemaal, ik heb een Samsung ue42f5500 led tv en ik krijg Picture in picture niet werkend. Het staat wel in het menu, maar de balk is grijs en dus niet in te stellen. In het begin heeft deze wel gewerkt, dat was nog met de oudere software versie nr 1113.
Inmiddels heb ik software versie 2000.2 in de tv zitten en wou ook eventjes naar iets anders kijken, vandaar dat ik even via Picture in picture wilde kijken en er dus achter kwam dat het niet werkte.
Zijn er meerdere mensen hier waarbij het niet werkt met de zelfde tv.??
 
Naar welke source ben je aan het kijken en welke source wil je in het pip-venster hebben?

Volgens mij is het bij dit model (zoals bij zo vele samsungs) zo dat je alleen pip kunt krijgen als je naar een externe source kijkt (en dan de tv source in een pip kunt krijgen). Het is niet mogelijk om naar de tv te kijken en een ander kanaal van de tv in het pip-venster te krijgen.

Uit de handleiding:
U kunt bij het afspelen van een 2D-video van een extern apparaat dat is aangesloten op de televisie, nog steeds
televisiekijken in een inzetvenster.
 
Bedankt voor uw reactie, maar ik dacht dat ik in het verleden wel eens naar een zender keek en via pip ook naar een andere zender.... maar ik word ook een dagje ouder, dus best kans dat ik me vergis.
Anders test ik het nog even met een dvd speler.
 
Je hebt gelijk.... het werkt alleen als je kijkt via b.v. een dvd speler..:cry:
 
Ja, liep hier ook al tegenaan. Ik heb sinds vrijdag ook een Samsung TV met dual tuner. Echter heb je als je 2 DVB-C signalen via PIP wil kijken dus 2 CI+ modules met smartcard nodig. Alleen NPO 1 (die FTC is) kan je op het PIP scherm bekijken. Deze beperking heb je dus ook als je één gecodeerd kanaal wil opnemen en de andere wil bekijken, gaat dus niet :cry:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan