• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Philips DVDR G-Link met Motorola STC DVI-3000

  • Onderwerp starter kraaijmakers
  • Startdatum
Hebben jullie ook dat wanneer je de STC koppelt aan de Philips dat hij wel van zender wisselt maar vergeet op te nemen ?
Ook zie ik geen verschillende programmas meer in de time sync buffer.

Daarnaast kan de philips niet meer gelijk gezet worden met de tijd op dit moment.

Wellicht lees ik ergens over heen.
 
Je moet de Philips DVDR ook aansluiten met coax kabel en scart
 
Probleem is dat wanneer ik de philips op de coax zet het signaal nivo afneemt op de LCD televisie en er dus bij analoog weer storing ontstaat.

Daarnaast heb ik gemerkt dat ook als je aangeeft alle opnames 5 minuten vroeger te laten starten de STC pas het signaal stuurt op het moment dat de uitzending zou moeten starten.

Commerciele zenders hebben de neiging zich niet echt aan de guide te houden. Dus heb ik nu de klok van de philips 5 minuten voor gezet :)

Verder doet hij het na een reinstall zonder de coax kabel erin wel weer goed. Rekening houdend met bovenstaande probleempjes.
 
Belangrijk is om de laatste software versie (CF3.2) op de DVDR te zetten, deze lost veel problemen met tvguide op. Als je tvsignaal slecht wordt, dan zal je STC ook een zwak signaal hebben. Het beste is om goede coax kabel te gebruiken. Bij speciaalzaken kun je Hirschmann Dig TV Kabel kopen (zeer hoogwaardige coax.) als je deze met de Hirschmann f-connectors en mannetjes en vrouwtjes aansluit, dan heb je een top siignaal een geen probleem meer met dig tv, internet enz...
 
Terug
Bovenaan