• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

philips 42PFL5604H

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

sendero

sinds 2 en driekwart jaar zonder problemen met mijn philips 42PFL5604H met Ziggo gekeken naar alle zenders incl. film1. sinds kort 'onthoudt' de tv geen zenders meer. Als hij uit heeft gestaan en dan weer aangezet wordt is het beeld zwart en geen zenders. Pas na het opnieuw installeren en bijwerken van de zenders doet hij het weer. Wat moet/kan ik doen ? :shock:
 
Gebruik je een decoder of zit het Ziggo kaartje rechtstreeks in je TV?
 
Wellicht een idee om de tv op standby te laten staan?

sinds 2 en driekwart jaar zonder problemen met mijn philips 42PFL5604H met ziggo gekeken naar alle zenders incl. film1. sinds kort 'onthoudt' de tv geen zenders meer. Als hij uit heeft gestaan en dan weer aangezet wordt is het beeld zwart en geen zenders. Pas na het opnieuw installeren en bijwerken van de zenders doet hij het weer. Wat moet/kan ik doen ? :shock:
 
Wellicht een idee om de tv op standby te laten staan?

Dit antwoord begrijp ik even niet :?: 1 zin begrijp ik wel : de tv staat op standby. Toch zijn de zenders weg als hij opnieuw opgestart wordt. wellicht een batterij kapot die het geheugen 'vast' moet houden ??
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan