Pakketkorting (Light + Freetime op de factuur)

waterstof

Forum Gebruiker
Berichten
921
Graag zou ik willen vragen of iedereen die Chello Light + Freetime heeft wil posten hoeveel pakketkorting er op de factuur staat (gewoon ex. BTW).

Ik heb nl. pakketkorting sinds deze maand (Was nodig tijd dit eens te gaan doen. ::)) En wil weten of het bedrag op de factuur overeenkomt met dat bij andere.

Dus niet het bedrag noemen wat op de website staat, want dat weet ik ook. Graag wil ik weten wat er bij jullie op de factuur staat.
 
De nieuwe factuurtjes staan weer online en er is echt niemand die dit met mij wil delen... :'(
 
Het heeft ook zo weinig zin. Er zijn zoveel verschillende akties geweest, dat er misschien wel meer dan 10 verschillende hoogtes qua pakketkortingen zijn.

Weet je dan niet meer welke aktie betreft pakketkorting er goldt toen jij je abonnement afsloot?
 
Volgens de UPC site krijg je 7,95 korting. Dus Light + Freetime voor 39,95.

Hoe ik ook reken, incl. BTW, kom ik nooit op dit bedrag uit.
 
waterstof zei:
Volgens de UPC site krijg je 7,95 korting. Dus Light + Freetime voor 39,95.

Hoe ik ook reken, incl. BTW, kom ik nooit op dit bedrag uit.
Dat is als je nú deze pakketkorting aanvraagt. Ik weet niet wanneer jij deze pakketkorting (of pakket) hebt aangevraagd, maar het kan zijn dat de pakketkorting destijds een stuk lager uitviel.
 
Ook ik heb de combinatie Chello Light met telefonie, ik betaal nu rond 47/48 euro, maar moet eigenlijk 39,95 betalen, hetgeen ik pas een paar weken terug heb ontdekt.
Ik heb daarover 2 weken geleden een mail gestuurd (via het contactformulier, rechtstreeks mailen kan niet, toch?), daarop nog steeds geen antwoord. Daarom vandaag nog maar eens hetzelfde gemaild.

jim
 
ik heb 4,20 korting ex btw op de factuur staan. Omgerekend is dit 5 euro inc btw.
Light + Freetime
 
Terug
Bovenaan