overstappen naar ziggo, gaat het wel goed ?

Status
Niet open voor verdere reacties.

joris driepinter

Forum Gebruiker
Berichten
7
Ik heb me vorige week aangemeld voor het Ziggo alles-in-1 pakket .

Tot op heden heb ik te maken met :
Ziggo (TV), Online (Internet & telefonie), en daarnaast heb ik nog steeds een belbudgetabonnement van KPN. Dit laatste had te maken met de telefonieproblemen destijds bij Orange, de voorganger van Online. Ik wilde namelijk de zekerheid hebben dat ik telefonisch bereikbaar was : als er problemen waren met bellen via het Orange modem kon ik zodoende altijd nog een stekker in het "gewone telefoonstopcontact" stoppen.

Bij het aanmelden bij Ziggo moest ik de naam van de oude provider opgeven, dan kon ziggo de boel overzetten. Ik kon maar 1 optie aanvinken, en aangezien de vraag ging over internet heb ik daar Online aangevinkt. Bij een volgende vraag werd er gevraagd of er een telefoonnummer behouden moest worden. Ik wilde graag het KPN nummer behouden, dus ik heb daar het KPN telefoonnummer maar ingevuld.

Nu kreeg ik vandaag een brief van KPN dat mijn abonnement binnenkort ophield. Ook kreeg ik een brief van ZIggo waarin stond dat begin volgende eek er een monteur van ZIggo langskomt en dat ik vanaf die tijd internet heb van Ziggo.

De vragen die ik nu heb :
- Volgens mij heb ik een opzegtermijn van 1 maand bij Online. Aangezien de brief van Ziggo vermeld dat ik volgende week al Ziggo heb, zal ik met dubbele kosten zitten. Misschien heb ik wel een datum verkeerd ingevuld op het Ziggo Formulier ? Was niet echt duidelijk , er werd geloof ik gevraag naar een "opzegdatum".
-Is Online nu ook opgezegd door Ziggo ? Of heeft Ziggo alleen de KPN afgemeld en moet ik moet Online zelf opzeggen ?

Iemand ervaringen met een soortgelijk scenario ?
-
 

CeeS

Legend (✝ 2016)
Berichten
12.357
Misschien kun je dit het beste navragen bij de klantenservice van Ziggo.

Je zult zowiezo wel een maand overlap hebben denk ik, daar ontkom je bijna nooit aan als je niet het risico wilt lopen om zonder internet te zitten. Ook kan het geen kwaad om zelf alsnog bij online je internet abonnement op te zeggen. Dat nummer wil je toch niet behouden en als je daar pas over een maand na opzeggen afgesloten wordt heb je ruim de tijd. Misschien kan Online ook wel zien of je abonnement opgezegd is ?

Aangezien je nummerportatie aangevraagd hebt voor je KPN nummer, en daarvan een bevestiging van KPN kreeg, is dat zowiezo geregeld lijkt me.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

joris driepinter

Forum Gebruiker
Berichten
7
Gisterenochtend de ziggo monteur langsgeweest,,,,
Alles geinstalleerd en ging prima allemaal, duidelijke uitleg. Ook inmiddels bericht van Online gehad dat het abonnement binnenkort bij hen ophoudt.....
Eind goed al goed. Dacht ik.

Gisteravond was ik met de PC bezig : opeens geen internet meer. Ook bellen kon niet meer. Kijk ik vanochtend op het modem, zijn alle lampjes uit. Heb ik weer dacht ik nog,laat ik hem maar even uit-en weer aanzetten. Toen ik dat wilde doen en ik het modem aanraakte, gingen de lampjes opeens weer aan en kon ik weer bellen.....
Het lijkt wel of er een contactje los zat ofzo......:roll:

Nouja, eventjes aankijken of het nu blijft werken...
Maar het zou me niets verbazen dat uitgerekend IK weer een maandagochtendexemplaar modem heb, dat gebeurt me met zoveel aankopen. :)
 
Topicstarter
Topicstarter
J

joris driepinter

Forum Gebruiker
Berichten
7
Gisteren was de modem weer uitgevallen....
Dus toch de ziggo maar even gebeld, en ik krijg een nieuw modem. Kreeg de keuze om hem opgestuurd te krijgen, of te laten installeren door een monteur.
Voor alle zekerheid toch maar voor het laatste gekozen.
Klasse service,:applause:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan