• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Overstappen en "oude" recorder meenemen.

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

davedavy

Hallo allen,

Ik wil waarschijnlijk weer terug naar Ziggo omdat ik vorig jaar ben opgestapt naar Glasvezel, dit werkt, en dat zeg ik eerlijk, veel sneller en beter dan de gewone kabel maar je betaald de hoofdprijs. Daarom wil ik terug naar de kabel. Echter heb ik nu een Interactieve recorder gekocht bij mij huidige provider, een Omino. Is er een mogelijkheid deze wéér te gebruiken als ik Ziggo heb? Ik zou het namelijk heel erg sonde vinden als ik zoveel geld heb betaald en het niet meer kan gebruiken, indien het antwoord nee is, is er dan wel een manier hier andere software op te zetten?

Mvg.
 
Volgens mij is het antwoord nee. Er zal vast geen idento smartcard in kunnen.
De recorder op marktplaats verkopen is een prima oplossing. Als nieuwe klant van Ziggo krijg je met een hele mooie korting een nieuwe pvr recorder
 
Je bedoelt neem ik aan een Amino en nee die kan je niet gebruiken op de kabel, alleen bij glasvezelproviders die hetzelfde systeem gebruiken.

Maar ik ben benieuwd naar bij welke provider je op glasvezel zit/zat omdat je het hebt over het betalen van de hoofdprijs.

Bekijk ik de bekendere glasvezelproviders dan zitten die prijzen allemaal in de buurt van Ziggo (of er een paar euro onder of een paar euro erboven).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan