Overstap van Ziggo naar KPN

Fradet, gefeliciteerd met je nieuwe KPN-pakket! Aangezien bij mijn flat (Amsterdam, Zeeburg) al zo'n 7 jaar glasvezelkabels zijn gelegd en sindsdien ik de mogelijkheid heb naar één van de aanbieders, o.a. KPN, over te stappen, ben ik desondanks bij UPC, thans Ziggo gebleven. Voor de aardigheid heb ik nu eens berekend hoe de prijs van een met mijn huidige abo vergelijkbaar glasvezelpakket van KPN zich met elkaar verhoudt. De uitkomst van het rekensommetje is dat ik dan 16,55 duurder uit ben per maand en dat komt voor ongeveer de helft van het verschil door het goedkope combi-pakket Ziggo Sports Internationaal/Fox Eredivisie dat ik al jaren heb voor slechts 24,95 p. mnd, met nog wel de kanttekening dat ik voor de internetsnelheid bij de vergelijking moest uitgaan van 100 mb download/100 mb upload (momenteel heb ik 200/20 en kpn glasvezel biedt die keuze 200/20 niet). In mijn geval is het dus niet lucratief om over te stappen.
 
Ik kwam tot dezelfde conclusie. Er ligt wel glasvezel voor mijn deur, maar dit is nog niet leverbaar in mijn woning.
Met een vergelijkbaar kpn pakket maar dus lagere internet snelheid ben ik bij hun dan ook duurder uit.
Jammer.
 
Ja hier bij mij ook hoor, ik heb het meest simpele van ziggo en vaak gekeken om over te stappen maar het is voorlopig allemaal duurder als wat ik nu heb, ben er nog steeds tevreden mee behalve de wifi in huis. :)
 
KPN komt erbij mij sowieso niet meer in. Zo vreselijke ervaringen mee.
 
Kan ik me (uit eigen ervaring) alles bij voorstellen!
Maar het geeft eigenlijk geen pas een bedrijf op vroegere (lees: slechte) ervaringen te blijven -voor-oordelen.
Iedereen kan zijn leven beteren, zelfs de KPN en daar geven ze laatste tijd echt blijk van!

Bovendien gaat bij onze provider van dienst ook allerhande mis.
Tientallen pagina's met reacties/vragen over de optie 300/30 Mbit spreken boekdelen, tóch?
Hoe krijgen ze het keer op keer weer voor elkaar zo veel onduidelijkheid te scheppen voor hun klanten.
Op zich kunstig.......

Fijne feestdag verder
 
In het verleden altijd tot grote tevredenheid UPC gehad als leverancier voor mijn diensten, toen ze indertijd met telefonie kwamen dat was nog in de tijd dat de telefonie "Priority"? heette dus een flink aantal jaren terug.
Toen ik een aantal jaren geleden verhuisde naar mijn appartement was daar wel een kabelaansluiting maar alleen geschikt voor tv, wel was er een glasvezelaansluiting aanwezig, dus noodgedwongen over naar glasvezel, als provider viel KPN zonder meer af, dit op basis van veel te duur, de slechte kwaliteit van de streams.
Na vergelijking op basis van prijs zenderaanbod enz. kwam ik voor mij uit bij Vodafone thuis, en moet hier bekennen nog geen moment spijt van, zeker nu ze sinds enige tijd geen streams meer afnemen van Glashartmedia (KPN) is de kwaliteit veel beter geworden, zelfs veel beter dan bij de KPN glasvezel HD+ zenders.
 
mr di zei:
zelfs veel beter dan bij de KPN glasvezel HD+ zenders.

dat lijkt mij onmogelijk aangezien hd+ 1:1 doorgifte vanuit mediagateway is net als bij Vodafone en de kabelboeren. dus 12mbit/s voor npo 11mbit/s rtl en 13mbit/s sbs.
 
@Devil-Strike.net klopt wel bron jarco kriek totaal tv datum 26 november 2015 , KPN laat weten dat het aantal zogenaamde HD+ zenders met hogere bandbreedte dat via glasvezel beschikbaar is in de komende maanden niet wordt uitgebreid. "KPN heeft ervoor gekozen alleen de meest bekeken zenders in deze kwaliteit door te geven", aldus het telecombedrijf tegen Totaal TV.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
We hebben het dan ook over hd+ zenders dat zijn 1:1 doorfigte bij kpn, vodavone kan dit nooit beter aanbieden omdat dat er gewoon weg niet is, overige zenders kunnen ze wel beter doorgeven dan kpn.

Nouw geweldig nieuws https://www.totaaltv.nl/nieuws/23008/ziggo-verhoogt-prijs-van-oude-abonnementen.html

Voor mij word dit dus al verhoging nummero weet ik veel in 2jaar tijd maar alle diensten worden niet meer of sneller.
 
Ach bij KPN wordt ons alles-in-1 abbo ook 2,50 duurder, de netto winst moet jaarlijks toch ergens vandaan komen :)
 
Terug
Bovenaan