• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

overgestapt van chello naar demon adsl

U

unreal

nou mensen ffkes een feedback over de overstap. in een woord GEWELDIG. Ik doe aan internetradio en dat is de reden waarom ik ben overgestapt. ik moe meer aals 16k kennu stream :P dus heb nu het adsl 1024/512 abbotje voor 39 in de maand. ik merk alsk met voledige snelheid ik aan het uppen ben. Dan is mijn download ok maximaal 1024. Tis wel wha langzamer als chello. Maar nu kenk tenminste gelijk uppen en downen zonder iets te verliezen :P:P

unreal out
 
Ik ga morgen bellen met KPN om mijn huidige UPC Telefonie-aansluiting om te zetten naar een KPN-aansluiting zodat ik Demon ADSL (8192/1024) kan aanvragen. :)
 
Hoi, nou ik sluit mij aan bij Unreal, heb dan eentje van 2048/1024 en vind dat wel genoeg, lees ff het stukje op Overige Chat bij ADSL Provider, heb al streaming video uitgezonden en gaat als een trein.

Sylvester ben benieuwd als jij het hebt wat je ervan vind, lees het wel ;D

Tot zover maar even ....... :><
 
sylvester(rr) zei:
Ik ga morgen bellen met KPN om mijn huidige UPC Telefonie-aansluiting om te zetten naar een KPN-aansluiting zodat ik Demon ADSL (8192/1024) kan aanvragen. :)

Zodra ADSL hier komt (over jaartje of 100 schat ik) wil ik ook wel overstappen. Maar ik bel nu ook met UPC, ik moet dus ook m'n lijn terugzetten in dat geval.. Zitten daar geen hoge kosten aan verbonden? En wat is de opzegtermijn van priority?
 
Zitten daar geen hoge kosten aan verbonden?
€ 45
Je krijgt ongeveer € 45 terug van UPC (borg modem), dus die aansluitkosten kun je daarmee betalen.
clown.gif


En wat is de opzegtermijn van priority?
Volgens mij net als chello 1 maand
 
Ik heb zelf 3 jaar (op een paar weekjes na) chello gehad, altijd tevreden over geweest,
echter heb nu ook m'n abo opgezegd en een demon 8 mbit lijntje genomen.
Lekker snel, wel jammer dat m'n upload maar 70 ~ 80 kB/sec is daar dit 128 max zou moeten zijn (zeker ver van de centrale :-\)
Download haal ik ook 700 kB/sec terwijl dit wel wat meer zou kunnen zijn..

maarja, al met al toch leefbaar dacht ik zo :)
 
(zeker ver van de centrale )
De snelheid is niet alleen afhankelijk van de afstand naar de centrale. Het is ook afhankelijk van de kwaliteit van de kabel die naar de centrale gaat. De hardware die daar worden gebruikt hebben ook een grote invloed op de snelheid. Ook je modem heeft invloed op de snelheid.
 
sylvester(rr) zei:
Ook je modem heeft invloed op de snelheid.
En je router niet te vergeten.
Als ik m'n sweex ipv sitecom gebruik dan scheelt dat bijna 20%.
 
Terug
Bovenaan