Ouwe koek van Ziggo is terug moeilijk in loggen

Aboembarak

Forum Gebruiker
Berichten
1.432
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
ZiggoTV echt goeie maar waardeloze , want mijn inloggen wordt weer weggegooid , ik moet weer nieuwe WW maken maar nog steeds niet kan in ECHT WAARDELOZE.
 
Goed lezen... je moet een verificatie gebruiken. Goed lezen. Ja, ik weet het... moeilijk en zo. Zelfs jij kunt het!
 
Is echt waardeloos Sinds ze zo nodig moest updaten is het een puinhoop ontzettend traag en om de dag kun je inloggen dat schiet lekker op als je even snel iets wil kijken en dat heeft niks met lezen te maken misschien dat ze bij Ziggo eens wat kunnen lezen dan kunnen ze nog eens wat leren hoe ze iets moeten updaten zonder problemen
 
Ik vind het echt zo vreemd... ik gebruik de app dagelijks... ik hoef al sinds twee weken niet in te loggen. En ja, de apps uit de App Store worden echt wel gepushed, dus op de oude versie blijven zit er bijna niet bij.
 
lezen... daar doen wij niet aan, apparaat moet mij begrijpen, niet omgekeerd!

Nou zo vreemd zou dat niet zijn hoor. Begrijp me goed, tuurlijk moet men er wel iets voor willen doen maar vaak denk ik, zelfs als iemand die veel met techniek bezig is. Waarom is iets zo verschrikkelijk moeilijk of onhandig gemaakt?

Dat kan veel gebruikersvriendelijker. Maar blijkbaar zijn developers zodanige autisten dat ze zelf niet kunnen inzien dat het simpeler kan. En ze dwingen je dan om hun denkwijze te leren ipv dat ze hun product aanpassen op wat de gemiddelde consument verwacht. In dat opzicht zou er veel meer feedback moeten komen.
 
... ipv dat ze hun product aanpassen op wat de gemiddelde consument verwacht....
dat gebeurt al... maar niet iedereen is een gemiddelde gebruiker, zie topics als deze.
hoe je het als ontwikkelaar ook in elkaar zet, er zijn er altijd die er problemen mee hebben, flauw om dat op het autisme van de gemiddelde (?) ontwikkelaar te gooien.

ik heb onlangs mijn tweede next eruit gedaan omdat de ziggo-app het prima doet op mijn xiaomi stick
 
Terug
Bovenaan