opzeggen voor contract afloop

  • Onderwerp starter Insanesplace
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
I

Insanesplace

Hoi,

in juni loopt mijn contract af wat betreft chello internet. Nu wil ik graag mijn abbonement opzeggen.

Al ik nu een opzegging doe schriftelijk per wanneer wordt ik dan daadwerkelijk afgemeld? En hoe moet ik het kabelmodem retourneren?

ik hoop dat iemand mij het hier kan vertellen.

thanx
 
Als je nu een brief stuurt wordt het per einde contract opgezegd. Vervolgens belt iemand je over het ophalen of afleveren van het modem. Kan zowieso in de UPC winkels. Ik weet niet of er aan ophalen kosten zijn verbonden.

suc6
 
thanx,


mijn abbo is ingegaan op half juni 2003, loopt deze dan automatisch tot eind juni 2004 als ik nu de brief / opzegging instuur? Of eindigd het dan hafl juni 2004?

thanx nogmaals
 
ik neem aan tot eind van de maand. Aangezien abbo's per maand betaald worden.
 
In dit geval zal het toch per 15 juni zijn...want toen is zijn abbo ingegaan. Hij hoeft geen halve maand extra te betalen..niemand betaald toch per 1,5 maand.

In de voorwaarden staat:  opzeggen aan het einde per kalendermaand met in achtneming van tenminste 1 maand maar als hier duidelijk staat in het contract 15 juni dan hoeft hij begin mei op te zeggen met de mededeling dat ie stopt per 15 juni. Ben je altijd op tijd.. ;D

Een jaarcontract loopt nog steeds vlg. mij van 15 juni tot 15 juni.... ;) en niet tot 1 juli.
 
Die discussie over de afloopdatum is al vaker gevoerd. Sommige mensen konden idd midden in de maand opzeggen, andere alleen per laatste dag v/d maand. Als je de helpdesk hierover belt krijg je ook steeds een ander antwoord.
Ga er maar vanuit dat het per laatste dag van de maand is.
 
Het gaat mij niet om een hele of een halve maand, maar om een aantal maanden voor afloop van het contract.
 
In de voorwaarden staat:  opzeggen aan het einde per kalendermaand met in achtneming van tenminste 1 maand
Er staat tenminste 1 maand, het mag dus ook meer zijn.
Normaal mag je meteen nadat een contract is ingegaan al opzeggen.
Dus vandaag een contract afsluiten voor een jaar en morgen bericht de deur uit dat je per eerstkomende vervaldatum je contract beeindigd.
 
Insanesplace zei:
thanx,


mijn abbo is ingegaan op half juni 2003, loopt deze dan automatisch tot eind juni 2004 als ik nu de brief / opzegging instuur? Of eindigd het dan hafl juni 2004?

thanx nogmaals

Je hebt een jaarcontract. Bij UPC hebben ze die datum ook staan. Je kan dus per die datum opzeggen (anders zou het begrip jaarcontract hier niet van toepassing zijn).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan