Opzeggen Volop Bellen Internationaal

edwin.w

Forum Gebruiker
Berichten
650
Internet
  1. KPN
Digitale TV
  1. KPN
Ik heb nu nog een 3-in-1 abonnement, met onder andere TV standaard, Internet Compleet en vast bellen. Daarbij heb ik van vroeger uit nog altijd Volop Bellen Internationaal, voor € 15 per maand (onbeperkt bellen binnen Europa, wordt nu niet meer geleverd). Door wijzigingen in de gezins-samenstelling is Volop Bellen Internationaal nu niet meer nodig. Via Mijn Ziggo is dit niet op te zeggen. Vreemd genoeg kan ik via Mijn Ziggo wel Volop Bellen (niet internationaal) er bij bestellen.

Hoe kan ik het handigste en het snelste Volop Bellen Internationaal opzeggen en die € 15 per maand uitsparen ? Alvast bedankt.
 
Dankjewel. Ik hoor hier vaak berichten van mensen die jarenlang tevreden bij Ziggo zitten, dan één klein dingetje wijzigen waarna alles administratief in de war komt, vandaar dat ik een beetje voorzichtig ben … is bellen met de klantenservice de enige mogelijkheid en gaat dat meestal goed, of zijn er nog meer mogelijkheden ?
 
Of via webcare regelen. Heb ik een paar jaar terug ook zo gedaan.
Via de website kan het niet. Toen niet en nu dus nog steeds niet.
 
Om precies dezelfde reden heb ik dat een aantal jaren geleden ook gedaan via de klantenservice. Verliep zonder één enkel probleem.
 
Terug
Bovenaan