Opzeggen ViaPlay omdat het mij tegenvalt

mikado

Forum Gebruiker
Berichten
1
Hallo allemaal.
Ik heb 14 dagen geleden een abonnement genomen bij Viaplay. Nu ga ik het per direct opzeggen, wat een bagger. Na 30jaar formule 1 met veel plezier gekeken zeg ik op. Nu zie ik niets meer......tsjah half uurtje op Ziggo. Sorry mensen en dan die presentatie de meisjes die net van de mavo komen en mij nu gaan vertellen hoe het in elkaar zit. Sjonge jonge. Niemand hoeft op dit bericht te reageren. Ik lees het toch niet meer vanwege de bagger die ik over mij heen krijg. Ik wilde het toch aan iemand kwijt.
 
Wat een frustratie moet dat zijn.
Ik heb een abonnement op F1 TV Pro genomen voor 52 Euro. Heb daar absoluut geen spijt van, prima beeld en goed (engels) commentaar.
 
Ik kijk met plezier naar ViaPlay. Voorbeschouwing van de race kijk ik wel op F1TV Pro, maar ik had altijd al een hekel aan Mol en Plooij. Dat fake jolige geneuzel. Geschenk uit de hemel... dat ViaPlay. Formule 1 en geen andere bullshit. Ja, Stephane Cox... ja... ook in het echte leven hebben we wel mensen waarvan we iets denken maar toch accepteren :) En vanachter je PC is het natuurlijk lekker makkelijk klagen... ik ben blij voor je dat je je frustratie enigszins hebt kunnen droppen hier. Denk aan je hart en misschien was het wel tijd om de F1 vaarwel te zeggen.

PS Het kan natuurlijk ook aan de leeftijd liggen... de volgende generatie is aan de beurt hè.
 
Laatst bewerkt:
nee Olav inruilen voor een paar pratende Muppets Melroy en Nelson… dan doe je het beter?
Die nieuwe commentatoren hadden vanochtend in de kerk wellicht mensen aan het geloof geholpen, maar voor een F1 wedstrijd hebben de geen beleving, brengen open deuren en een heleboel bullshit met onnodige kinderlijke superlatieven.
 
Het was/is even wennen aan alles wat nieuw is. Ik kan er mee leven. Ook vrouwen kunnen fan zijn van F1 en ook presenteren. De mensen en veel er omheen is anders. Toch zijn heel veel zaken hetzelfde als vorige jaren. De digitale mogelijkheden van en met beelden die mogelijk zijn, zijn bij viaplay ook.
Je mag nieuwe mensen ook niet direct vergelijken met mensen die meer dan 10/20/30 jaar ervaring hebben. Die mensen moeten groeien en viaplay zal ook nog moeten groeien en aanpassingen doen.
Een aanpassing was dit weekend te zien. Er waren 3 krukken in de studio, zodat het trio niet meer hoefde te staan. Komt in mijn ogen veel beter over.
 
nee Olav inruilen voor een paar pratende Muppets Melroy en Nelson… dan doe je het beter?
Die nieuwe commentatoren hadden vanochtend in de kerk wellicht mensen aan het geloof geholpen, maar voor een F1 wedstrijd hebben de geen beleving, brengen open deuren en een heleboel bullshit met onnodige kinderlijke superlatieven.
Johee, johoo... ja inderdaad, Olav is al een tijd zijn 'momentum' kwijt. Het gaat nu eens echt om de F1 en niet om de clowns zelf. Als je zelfs Toto Wolff al aan Jack hoort vragen of hij gedronken heeft... met z'n bijzondere vragen die niemand anders vraagt. Nee logisch dat anderen die niet vragen. Jarenlang was het alleen maar dat over het paard getilde heerschap met zijn hulpje te ezel Plooij. Tijd voor verandering en ik hoop dat ViaPlay hun poot stijf houdt. Ditzelfde team deed ook al vaak de 24 uur van Le Mans... herkenning. En ja, overal is wel wat... je kan altijd nog GP Radio aanzetten!
 
Ben niet echt een racefan, maar toen de f1 nog bij Ziggo te zien was, had ik het vaak opstaan, zonder geluid, met een lekker muziekje op de achtergrond ;)
 
mij stoort vooral het ontbreken van uitgesteld kijkgemak... tegen beter weten in toch geprobeerd tijdens de kwalificaties maar een doorspoel actie tussen Q2 en Q3 leverde een zwart beeld op en geen mogelijkheid meer om de stream weer op te pakken want die stond er niet meer tussen, gek genoeg wel alle andere streams (onboards, zonder commentaar etc)

ben blij dat we verlost zijn van Peppi en Kokki maar ik mis het gemak van uitgesteld kijken.
 
Voor mij hetzelfde. Ook hier gaat die eruit en F1TV er in. Wat een drama dat Viaplay.

Het navigeren in de app, gisteren problemen om de Kwalificatie opnieuw te bekijken omdat ik geen zin had om vroeg op te staan, problemen met casten. Casten kan alleen naar de Shield. Er zijn geen andere keuzes. En als je cast naar de shield gebeurt er niets. Doorspoelen is hopeloos en ga zo maar door.

Het gaat me geeneens om die Peppie en Kokkie van Ziggo, maar gewoon hoe viaplay het heeft aangepakt is compleet ruk.

Al met al toch blij met die eerste twee maanden gratis. Het heeft me niks gekost om deze conclusie te kunnen trekken. Alleen de nodige gemoedsrust. Maar blij dat ik erechter ben gekomen dat het die 13 euro niet waard gaat zijn.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan